JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.
style1 style2 style3
AntenaDâmboviţa
.

SOCIAL

COMUNICAT DE PRESĂ privind programul lucrărilor efectuate la infrastructura rutieră a Judeţului Dâmboviţa, în perioada 11 – 16.01.2016

Autor  Ultima actualizare: 9th January 2016

Consiliul Judeţean Dâmboviţa informează participanţii la traficul rutier că, în perioada 11 – 16 ianuarie 2016, va efectua, prin societățile comerciale de profil, următoarele activități:

1. Activităţi de deszăpezire pe drumurile judeţene din campania 2015 – 2016
  2. Semnalizare rutieră specifică sezonului de iarnăFonduri europene pentru asfaltarea unor drumuri din orasul Racari

NOTĂ

ATENŢIE! BULETIN RUTIER

1. Sectorul de drum DJ 713, de la DN 71 – Cabana Cuibul Dorului – Şaua Dichiului – Cabana Piatra Arsă, este închis circulaţiei publice până la definitivarea montajului unor elemente pentru siguranţa circulaţiei. Accesul în Platoul Padina se realizează pe traseul DJ 714 Glod – Sanatoriul Moroeni – Peştera.
  1. Sectoarele de drumuri judeţene care prezintă degradări și alte pericole:
  • DJ 718A – DN 72 – Mănăstirea Dealu
  • DJ 702F Morteni – lim. Jud. Argeş
  • DJ 702J Morteni – lim. Jud. Argeş
  • DJ 710 Bezdead – lim. Jud. Prahova
  • DJ 710A Diaconeşti – Vârfuri
  • DJ 711A Săbieşti – Ghergani
  • DJ 720A Bucşani – Mărceşti
  • DJ 714 Glod – Sanatoriul Moroeni – Peştera
  • Podul pe DJ 702A peste râul Argeş, la Pătroaia, este închis circulaţiei publice. Variantele

ocolitoare sunt drumurile locale.

Facem următoarele recomandări participanţilor la trafic:

1. Se va circula cu atenţie, cu viteză redusă, în special în zonele semnalizate cu indicatoare rutiere ce au

semnificaţia „drum cu denivelări”, viteza trebuind adaptată la starea părţii carosabile.

1. Deplasările pe traseul DJ 714 Glod – Sanatoriul Moroeni – Peştera se vor realiza numai cu autovehicule de

teren şi echipate corespunzător sezonului rece.

1. Pentru circulaţia pe traseul DJ 714 Glod – Sanatoriul Moroeni – Peştera, recomandăm atenţie sporită în

zonele cu drum îngustat, cu alunecări de teren şi totodată acolo unde există posibilitatea de dislocare

a unor bolovani din versanţi, respectiv la: km 7,4; km 11,8; km 14; km 24,6; km 25,9.

1. Informații suplimentare privind situaţia sectoarelor mai sus-menționate se pot obţine de la Consiliul

Judeţean Dâmboviţa – Direcţia Generală Infrastructură Locală, tel: +40 245 207625, de luni până vineri, în

intervalul orar 08:00 – 16:00.

Related articles

DÂMBOVIŢA

LUNA NATIONALA A INFORMARII DESPRE VACCINARE

LUNA NATIONALA A INFORMARII DESPRE VACCINARE. VACCINAREA – INVESTIȚIE ÎN VIITOR! Direcţia de Sănătate Publică

NENOROCIRILE SE ŢIN LANŢ, BĂRBAT ELECTROCUTAT LA PESCUIT

NENOROCIRILE SE ŢIN LANŢ în județul Dâmbovița, o tragedie s-a produs cu puțin timp  în zona Lacului

Cazurile de COVID-19 în unitățile școlare

Cazurile de COVID-19 în unitățile școlare ,în urma centralizării raportărilor din unitățile de învățământ preuniversitar, situația

ACCIDENT LA DRAGODANA. A fost la un pas de explozie

Pe DN72- Dragodana, o femeie de 31 ani, în timp ce conducea autoturismul marca Volkswagen,

Unul dintre spitalele Găeşti, Moreni sau Pucioasa trebuie să devină spital dedicat tratării cazurilor de COVID-19

Trebuie să înţelegem oameni buni că prin respectarea tuturor măsurilor impuse de autorităţi şi prin alte măsuri stricte ce trebuie luate urgent de instituiile abilitate

ACTUAL

Sesiune de informare a cetățenilor privind prevenirea infracțiunilor contra patrimoniului.

Polițiștii de la Compartimentul de Analiză și Prevenire a Criminalității, împreună cu structurile de informare

Mandate de executare a unor pedepse privative de libertate, puse în aplicare de poliţişti. La

Biblioteca Județeană “Ion Heliade Rădulescu” Dâmbovița – Eveniment – 21 ianuarie 2022

Vineri, 21 ianuarie 2022, orele 13.00, la sediul Bibliotecii Judeţene Dâmboviţa  se desfăşoară concursul judeţean