NEWS

Învățarea prin joc- echilibru sau focalizare, în funcție de nevoile identificate

La Grădinița cu Program Prelungit nr. 13 Târgoviște s-a...

Salonul de Grafică „Marin Petre Constantin”, ediția a II-a 

Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște, instituție de cultură...

Atacurile deputatului Radu Popa la adresa preşedintelui PSD Dâmboviţa nu i-au lăsat pe unii membrii importanţi ai PSD Dâmboviţa să rămână indiferenţi

Atacurile deputatului Radu Popa la adresa preşedintelui PSD Dâmboviţa nu i-au lăsat pe unii membrii importanţi ai PSD Dâmboviţa să rămână indiferenţi. alin manole
Vicepreşedintele PSD Dâmboviţa, Alin Manole este unul dintre oamenii care rar iese să vorbească deviza lui fiind faptele însă de această dată a ieşi cu o declaraţie pe pagina sa de socializare:

Intr-un partid mare asa cum este PSD-ul,fata de alte partide de buzunar,odata la 2 ani se organizeaza statutar alegeri.Dupa stiinta mea in februarie sau martie ,orice coleg poate candida incepand de la functia de presedinte al unei organizatii de cartier la cea de presedinte al organizatiei.
Daca obtine mai multe voturi si are un proiect bun sant sigur ca va fi votat de majoritatea membrilor.Doritorilor le urez succes.

O sa fac apel putin la istorie pt a intelege anumite lucruri.
Atunci cand nimeni nu indraznea sa candideze sau sa spuna macar ceva rau de Florin Popescu si de Pdl ,Adrian Tutuianu a fost singurul care a iesit la bataie.
Unii colegi de partid preferau intelegerile facute pe sub masa,iar altii isi vedeau linistiti de afacerile lor cu statul reprezentat de puterea de atunci.
Am mers atunci cu Adrian Tutuianu si cu Ioan Marinescu,din localitate in localitate fie vara fie iarna pt a explica oamenilor ca exista totusi o alternativa la un regim politic care stapanea tot judetul.
Ce-mi spuneau colegii de partid,unii astazi mari sustinatori ai lui Adrian Tutuianu sau alti oameni bine intentionati?
Ca puterea de atunci va cumpara voturi de 10 mil de euro ,iar noi nu avem decat sa privim cum vom pierde.Mai mult unii se si vedeau vicepresedinti ai CJD,si negociau pt asta cu puterea de atunci.
Cam asta era situatie,restul sant povesti.Dupa ce Adrian a castigat,toata lumea il sprijinise,toti erau prietenii nostrii,ne spuneau cat au ajutat ei si cat au pus umarul la castigarea alegerilor.
Adrian Tutuianu nu este un om fara defecte,dar este omul care a facut ca Psd-ul in judetul Dambovita sa fie din nou castigator,atunci cand unor colegi de-ai nosrii le era mai bine in opozitie.
Este un om cinstit si integru cu o putere de munca pe care nu am vazut-o la nici un lider politic si un om care vrea sa faca ceva bun in exercitarea functiilor publice.
El conduce astazi una dintre cele mai puternice organizatii din tara care a obtinut pt Victor Ponta,peste 150 000 de voturi.Rezultate remarcabile la parlamentare,toate colegiile castigate de PSD,la europrlamentare si referendum la fel.
Unii au ajuns parlamentari numai si numai datorita faptului ca Adrian Tutuianu a castigat CJD.
Sant colegi de-ai mei care uita acest lucru,si uita si faptul ca alta ar fi fost situatia daca nu se castiga Consiliul Judetean.Probabil ca multi nu se mai inghesuiau pe colegile pt Camera si Senat.
Le spun unora care nu cunosc istoria acestui partid ,pt ca nu au de unde,ca noi am fost aici alaturi unii de altii si in 2004 si in 2009 si acum in 2014.
Au fost momente grele,momente in care se poate testa caracterul oamenilor,am fost si vom ramane impreuna, o echipa formata in timp cu bune si cu rele.radu popa si tutuianu
Toti avem calitati si defecte,am fost alaturi in multe batalii electorale si sant sigur ca in aceste momente grele vom stii sa strangem randurile si sa fim o echipa unita.
Unii ocupa functii importante cum ar fi cea de Presedinte executiv -prietenul meu Leonardo Badea,cu care am trecut prin multe asa cum ii place si lui deseori sa povesteasca,la fel si Corneliu Stefan.
Am inceput toti ca o echipa de oameni tineri si am invatat de la cei cu mai multa experienta la vremea respectiva Ion Stan,Adrian
Țuțuianu,Victor Sanda,Gheorghe Ana.
Adrian Tutuianu este astazi presedintele partidului,asa cum a fost si Ion Stan care a tinut partidul unit in opozitie intr-o perioada foarte dificila,si cu siguranta vor urma si alti presedinti.Sant sigur ca nu are ca obiectiv sa iasa la pensie din functie de presedinte,dar avand in vedere ca l-am ales pt aceasta functie sa il sprijinim si sa fim uniti in jurul liderului indiferent de numele lui.
Asa cum am spus Adrian are si defecte ,ca noi toti de altfel,dar oamenii de caracter si cu caracter,isi spun lucrurile astea in fata si nu-si spala rufele decat in familie.

Dragi colegi, parlamentari unii care santeti mai de curand veniti in judetul Dambovita,ar fi bine sa intelegeti ca aici la Dambovita desi mai sant animozitati intre diferiti lideri ai partidului avem o istorie comuna,am trecut prin multe si am ramas uniti,in concluzie avem un trecut impreuna ,un prezent si prin urmare si un viitor.
In incheiere vreau sa transmit un gand bun si faptul ca rugaciunile nostre se indrepta catre un om aflat intre-o perioada mai grea a vietii sale Victor Sanda ,un om de la care toti am avut cate ceva de invatat

Războiul a pornit în PSD Dâmboviţa şi asta numai datorită unei declaraţii făcută de parlamentarul Radu Popa, pe pagina sa de socializare unde a lansat atacuri dure la adresa preşedintelui PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu. După ce a apărut aceste atacuri la adresa preşedintelui PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, nu au întârziat să apară şi drepurile la replică din partea altor social-democraţi dâmboviţeni faţă de afirmaţiile lui Radu Popa, considerate nedrepte.

Declaraţia de pe pagina de socializarea a deputatului Radu Popa

“Ieri după’amiază, la sediul psd db a fost prima ședință a bpj, după câștigarea alegerilor prezidențiale de către echipa condusă de Liviu Dragnea, a două oară consecutiv.
Preşedintele psd db, adrian țuțuianu s’a lansat în tradiționalele vocalize politice pe care le porecleste opinii. Așa cum ne’a obișnuit, toți suntem de vină cu ceva, iar el e singurul care muncește.
Personal, recunosc, sunt de vină că nu am susținut campania de promovare a candidatului Cristi Stan la primărie, mascată pe lângă pozele de campanie ale lui Victor Ponta,aflate, din întâmplare pe aceleași mașini.adrian tutuianu si radu popa Sunt de vină pentru că nu am contribuit financiar la campanie, dar am fost mereu încrezător că patronii firmelor care lucrează pe banii CJ prin Moreni și prin vreo alte 15-20 de comune au fost niște donatori generoși, altfel, nu se poate explica presiunea pe care adrian țuțuianu și un alt angajat al CJ DB au făcut’o asupra unora dintre primari pentru ca aceștia să semneze și să achite lucrări fictive de apă și canalizare.
Mai recunosc faptul că m’am întâlnit, am zâmbit și mi’a făcut plăcere să discut cu dl.Victor Sanda, atât în perioada în care dl. Jean Marinescu își făcea loc în corpul funcționarilor publici pentru a ocupa funcția care nu era liberă, dar și după ce dl.Sanda a fost schimbat mârlăneşte din funcție, la presiunea lui țuțuianu . Astăzi, când fostul camarad de luptă al lui țuțuianu respiră cu ajutorul aparatelor medicale, mulțumirile pentru această dramă, vin tot de la președintele psd db.
În încheiere recunosc și că sunt de părere că senatorul Leonardo Badea ar fi o variantă mai bună pentru președinția organizației județene a psd db, opinie pe care o împărtășesc alături de mai mulți parlamentari și primari din județ”

REPLICI LA AFIRMAŢIILE LUI RADU POPA
Deputat Ionuţ Sǎvoiu,vicepreşedinte PSD Dâmboviţa:

“Sunt dezamăgit de astfel de opinii exprimate în spațiu public. Ele alimentează o stare conflictualǎ inutilǎ din punctul de vedere al angajamentului comun de a susţine continuarea şi soliditatea actului guvernamental.Cred pe agenda fiecărui parlamentar sau ales local trebuie sǎ existe alte prioritati ținând cont cǎ de săptămana viitoare se dezbate proiectul de lege al bugetului de stat pentru anul 2015, iar finanțarea unor obiective importante pentru judet este mai mult decât necesară pentru o evoluție economică care ar influența în bine viața dâmbovițenilor. Ionut SavoiuOpiniile exprimate de Radu Popa nu reprezintă un punct de vedere reprezentativ al ședinței de ieri deoarece el nu a participat direct, deși are acest drept. Era firesc si statutar ca astfel de discuții sa aibă loc in cadrul Biroului Permanent Judeţean, şi nu în mass – media Naţionalǎ, mai ales cǎ domnia sa este foarte nou în Târgovişte. Cred cǎ un dialog deschis este mai mult decât util şi face mai mult bine organizației judeţene decât un nou scandal de presǎ.Am analizat cu primarii şi președinţii de organizaţii din Colegiu TITU, poziția colegului meu şi toți aceștia nu sbscriu acestui fel incorect de atitudine politicǎ”
Cristian Stan,preşedinte PSD Târgovişte:
“Am citit, deloc suprins, declarațiile deputatului Radu Popa. Nu pot să le numesc opinii politice, pentru că manifestările domniei-sale se încadrează în alt domeniu de specialitate. Câteva răspunsuri, însă, merită:
1. În calitate de vicepreședinte al PSD Dâmbovița, mă delimitez ferm de afirmațiile acestuia. Ele nu reprezintă un punct de vedere al Organizației Județene, ci doar închipuiri personale.
2. Radu Popa este un adaos forțat la PSD Dâmbovița. Nimeni nu știe exact de unde a aterizat, în numele căror principii vorbește și pe cine reprezintă. Toată lumea știe, însă, că urăște efortul. De asta ne-am convins în campanie.
3. Apropo de campanie și de rezultate. Eu pot să îmi asum deschis responsabilitatea acestei campanii. Îi rog, însă, pe membrii și activiștii PSD Târgoviște, pe cei alături de care am mers zeci de kilometri pe jos, am urcat și coborât sute de scări de bloc, am parcurs toate cartierele municipiului, să ne spună de câte ori s-au intersectat cu Radu Popa și ce ajutor ne-a oferit el în campanie. E lesne să critici și dificil să construiești.cristian stan
4. Cred că personajul se va trezi într-o dureroasă inferioritate în acest demers pe care l-a inițiat. Știm că-i place „circul”, dar și „circul” îl place pe el. Cu animatori de ocazie nu poți pretinde că faci politică de calitate.
5. Alegerile prezidențiale au fost câștigate în județul Dâmbovița în mod categoric. Așa cum au fost câștigate și cele europarlamentare, și cele parlamentare, și referendumul de suspendare a președintelui, și alegerile locale. A fost un efort comun extraordinar al unei echipe conduse de Adrian Țuțuianu. Cine nu înțelege lucrurile astea, dorește, probabil, eșecul PSD Dâmbovița.”
Senatorul Leonardo Badea, preşedinte executiv PSD Dâmboviţa:
„În acest moment, consider că preocupările noastre politice trebuie să fie altele. Altfel, este necesar să
înţelegem mesajul electoratului şi să ne abţinem de la atacuri între colegi, în interiorul partidului”

Primarul comunei Sotânga, Constantin Stoe, vicepreşedinte PSD Dâmboviţa ŞI preşedintele Ligii aleşilor locali PSD Dâmboviţa:
„ Într-o democraţie sănătoasă funcţionează prezumţia de nevinovăţie. Deci, trebuie să dovedească
afirmaţiile pe care le face. Şi, dacă pe „căldura” asta, are chef să-şi facă imagine gratuită pe spinarea
altora, să fie sănătos. constantin stroeDin punctul meu de vedere, nici nouă nu ne face bine, nici lui nu-i face bine
poziţia asta pe care o are. N-am auzit niciodată la colegi de-ai mei, primari, de minuni de genul ăsta,
de care vorbeşte el.Partidul trebuie să ia o decizie în ceea ce-l priveşte pe Radu Popa. Hai sa ne întoarcem la modul cum a ajuns în organizaţie şi, pe aceeaşi cale de consecinţă, poziţia inversă: să fie pus la dispoziţia conducerii naţionale şi să hotărască la nivel central. Pe noi ar trebui să ne cam lase-n pace, că am muncit de ne-au sărit capacele”

Recente

Învățarea prin joc- echilibru sau focalizare, în funcție de nevoile identificate

La Grădinița cu Program Prelungit nr. 13 Târgoviște s-a...

Salonul de Grafică „Marin Petre Constantin”, ediția a II-a 

Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște, instituție de cultură...

Nu rata

Învățarea prin joc- echilibru sau focalizare, în funcție de nevoile identificate

La Grădinița cu Program Prelungit nr. 13 Târgoviște s-a...

Salonul de Grafică „Marin Petre Constantin”, ediția a II-a 

Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște, instituție de cultură...

Sancțiuni dure pentru echipele din fotbalul județean dâmbovițean 

Viitorul Cojasca și Viitorul Gheboaia pierd prin forfait jocurile...

Jandarmeria Dâmbovița se implică activ în campaniile de prevenire a consumului de droguri,  în rândul liceenilor

Un grup de prieteni potrivit, un comportament adecvat la școală și consecințele consumului de substanțe interzise – sunt doar trei dintre aspectele aduse în...

Învățarea prin joc- echilibru sau focalizare, în funcție de nevoile identificate

La Grădinița cu Program Prelungit nr. 13 Târgoviște s-a desfășurat  activitatea metodică  ,,Învățarea prin joc- echilibru sau focalizare, în funcție de nevoile identificate.” Elevii Eremia Nicoleta...

Salonul de Grafică „Marin Petre Constantin”, ediția a II-a 

Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște, instituție de cultură subordonată Consiliului Județean Dâmbovița, organizează anul acesta cea de-a doua ediţie a Salonului Anual de...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.