JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Ședința extraordinară a CLM Târgoviște din data de 12.01.2018

Administrația  municipiului Târgoviște lucrează la foc automat, în ceea ce privește pregătirea și demararea  proiectelor  prinvind dezvoltarea și modernizarea infrastructurii  orașului. Concret, vineri, 12 ianuarie,  la primele ore ale dimineții, Consiliul  Local Municipal Târgoviște s-a reunit în ședință extraordinară . Pe ordinea de zi au fost supuse aprobării 13 proiecte de hotărâre . Au fost prezenți 17 consilieri din cei 21.

 Primul punct de pe ordinea de zi a fost aprobat  vizând Acordul de parteneriat între Primăria municipiului Târgoviște  și Clubul Sportiv Școlar Târgoviște în vederea organizării  evenimentulul” Gala Clubului Școlar Sportiv”. Evenimentul va avea loc pe data de 18.01.2018.  Primăria municipiului Târgoviște va acorda su,mma de 20.000 de lei pentru organizarea acestui eveniment.

Al doilea punct pe ordinea de zi a avut în vedere aprobarea  indicatorilor tehnico-economici pentru  obiectivul privind extinderea  rețelei de canalizare  și apă potabilă – lot 1 pe străzile  Ciocârliei, 1 Mai, prof. Cornel Popa, Tighina, Macarie, Zorilor, Radu Petrescu, dr. Leo Plângă.

 La punctul trei s-a aprobat studiul de fezabilitate și indicatorii tehnico-economici pentru  investiția  Construcție  teren de fotbal cu  gazon sintetic  pentru antrenament în municipiul Târgoviște.  Acestă investiție se va realize în vecinătatea Complexului Turistic de Natație Târgoviște. Finanțarea investiției se va asigura de la Federația Română de Fotbal, bugetul Primăriei Târgoviște  și o contribuție din partea CJ Dâmbovița.  Valoarea investiției se ridică la suma de 1.872.929,82 lei și va avea ca termen de realizare 9 luni.

 Toate celelalte puncte de pe ordinea de zi au vizat aprobarea  aprobarea documentației tehnico economice și indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiții  eficientizarea energetică prin reabilitarea  și consolidarea clădirilor rezidențiale  din municipiul Târgoviște- Pachet 1.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.