JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.
style1 style2 style3
AntenaDâmboviţa
.

ACTUAL  >  POLITIC

PNL DÂMBOVIȚA VREA “ MALL” ÎN TÂRGOVIȘTE, DAR CU RESPECTAREA LEGII. VIDEO

Autor  Ultima actualizare: 9th June 2017

Pe 2 mai 2017, în cadrul Conferintei Judeţene a PNL Dâmbovita, cu 280 de voturi, primarul oraşului Răcari, Marius Caravețeanu a fost ales președintele PNL Dâmbovița. Liderul PNL Dâmboviţa, Marius Caraveţeanu este de părere că puterea stă în unire.
A trecut o lună de zile de când aţi preluat conducerea PNL Dâmboviţa, cu votul majorităţii liberalilor din judeţ.
Care este situaţia la momentul de faţă în PNL Dâmboviţa ?
Într-adevăr a trecut o lună de zile de când conduc partidul dar a trecut şi un an de când am fost reinvestit în funcţia de primar. Deţin ambele demnităţi care sunt onorante dar nu şi uşoare.
Sincer, mi-aş fi dorit mai mult în această perioadă de o lună, şi sunt convins că aşteptările colegilor de partid sunt foarte mari, lucru pe care l-am simţit şi în campania electorală internă, şi încerc în fiecare zi să mă dedic activităţii de partid, astfel încât colegii de partid să nu fie dezamăgiţi.

Care sunt măsurile pe care le-aţi luat pe termen scurt?

Pe termen scurt, am luat măsurile de completare a BPJ al PNL Dâmboviţa, inventarierea la sânge a membrilor de partid, pentru că trebuie să recunosc cu oarecare regret că avem o situaţie deloc plăcută la capitolul inventariere.
Imediat după Congresul Naţional,după 17 iunie, aşa cum am promis tuturor membrilor de partid, vom vizita fiecare organizaţie şi vom discuta toate problemele.
Săptămâna trecută un membru de partid, a părăsit PNL Dâmboviţa. Este omul în care PNL .

Dâmboviţa şi-a pus toată încrederea la alegerile din iunie 2016, fiind candidatul PNL la Primăria Târgovişte .
Cum comentaţi plecarea acestui membru?

Dacă vă referiţi la Ciprian Prisăcaru, şi sunt convins că la el vă referiţi …
Mă rog, una peste alta ieşim pe plus, pentru că între timp s-au înscris noi membrii în PNL Dâmboviţa.
Un moment neplăcut aş spune eu în viaţa mea de preşedinte dar şi în viaţa mea de om. Pe lângă faptul că era membru al PNL Dâmboviţa,o lungă perioadă de timp l-am considerat şi prietenul meu, şi chiar unul dintre prietenii mei apropiaţi.
Mă încearcă o profundă dezamăgire….
Este un gest pe care cel puţin la acest moment, nu-l pot înţelege …
Probabil , cu trecerea timpului, când va ocupa o altă funcţie decât cea de preşedinte sau director,ce este el în acest moment la Club şi ne vom trezi cu Prisăcaru secretar de stat sau admionistrator public la Târgovişte,glumesc, poate atunci o să înţeleg mai mult în privinţa gestului pe care l-a făcut Ciprian Prisăcaru.
Cred că este clar că el a făcut acest pas în schimbul unor avantaje personale şi mai puţin o aderenţă, o adeziune la un partid care l-a încântat peste noapte . Să nu uităm cuvintele pe care le spunea în urmă cu un an de zile, critica în termeni foarte duri PSD , preşedintele PSD Târgovişte, actualmente primarul municipiului Târgovişte şi îmi este greu să cred că într-un an de zile, s-au schimbat atât de mult lucrurile în PSD, încât acest partid l-a vrăjit pe Ciprian Prisăcaru…

Cum comentaţi poziţia consilierilor judeţeni ai PNL, care s-au abţinut la un proiect de hotărâre de pe ordinea de zi a ultimei şedinţe CJ Dâmboviţa, fiind acuzaţi că alungă investitorii din Dâmboviţa ?

Susţin gestul pe care l-au făcut, având în vedere modul în care se doreşte punerea pe tavă a unei suprafeţe de 8 ha din patrimoniul municipiului Târgovişte unei firme despre care nu ştim prea multe… Un asemenea punct, de o asemenea importanţă nu poţi să-l tratezi într-o şedinţă extraordinară şi să comunici ordinea de zi consilierilor judeţeni cu 10 ore înainte de şedinţă, să nu ai dezbateri în comisii şi după aceea să ai pretenţii să treacă totul aşa ca gâsca prin apă.
În primul rând vreau să-i transmit domnului preşedinte al CJ, Alexandru Oprea să nu se mai joace cu cuvintele. Am citit comunicatul domniei sale, şi pe lângă mai multe epitete acordate colegilor mei şi acela de iresponsabil, mă număr şi eu printre ei, dacă se simte mai bine.
Din dorinţa domniei sale de a se reinventa în această perioadă , având în vedere că se află într-un con de umbră în partidul domniei sale. Probabil dorind să iasă în evidenţă în faţa colegilor săi de partid, cred că a apelat la acest truc: convocarea pe picior a şedinţei CJ şi dorinţa domniei sale de a arunca cu pietre în grupul colegilor mei, consilieri judeţeni ai PNL. Este un gest cel puţin deplasat, îi recomand să respecte Legea 215 şi Regulamentul de funcţionare al CJ…
Dâmboviţenilor le transmit că între PNL şi PSD, este o mare diferenţă în a susţine investiţiile de orice natură în judeţul Dâmboviţa …Consilierii judeţeni ai PNL Dâmboviţa vor fi în slujba dâmboviţenilor şi vor susţine investiţiile care aduc un plus valoare judeţului Dâmboviţa.

Consilierii judeţeni ai PNL Dâmboviţa vor vota până la urmă acest proiect ?

Ne dorim transparenţă totală şi respectarea legii. Nu poţi să pui la dispoziţia unui agent economic o suprafaţă de 8 ha într-o asemenea manieră, să nu zicem „noaptea ca hoţii” dar suntem aproape de acest mod de a acţiona , în pripă ca deştepţii…

La sfârşitul săptămânii trecute, a apărut în presa dâmboviţeană că deputatul Cezar Preda a plecat cu banii de la PNL Dâmboviţa. Care este realitatea?

Da, este ceva specific unei părţi a presei…
Un coleg din presă a exploatat un sâmbure de adevăr. În perioada anterioară desfăşurării Conferinţei Judeţene, au fost încasări mai mari la sediul partidului. Noi avem obligaţia de a vira în contul PNL,la Bucureşti, o anumită sumă de bani , la un anumit interval de timp pentru a acoperi cheltuielile din campaniile precedente. Cezar Preda nu a fugit cu banii ca să lămurim acest lucru.Cuvintele nu-mi aparţin, au fost inflamate în mod artificial. Cei drept, a dat dispoziţie să se vireze această sumă de bani, acest lucru l-aş fi făcut şi eu dar poate nu în totalitate pentru că mai trebuie să supravieţuim şi la nivel judeţean.S-a virat suma de aproximativ 40.000 de lei, probabil eu aş fi virat doar 30.000 de lei.

Aţi rămas cu conturile goale?

Da, aproape goale…
Informaţia nu i-a parvenit ziaristului de la mine..

Aveţi probleme şi cu sediul partidului?

Nu mai avem probleme la momentul de faţă. Este adevărat că în momentul în care am devenit preşedintele PNL Dâmboviţa, erau probleme dar le-am rezolvat.

Ce ne puteţi spune despre Colegiul Director al PNL Dâmboviţa din data de 31.05.2017?

Este primul Colegiul Director al PNL Dâmboviţa de când am fost ales preşedinte. A fost organizat în condiţii bune dar era loc şi de mai bine. Am avut cvorum aşa cum prevede statul pentru anumite puncte de pe ordinea de zi iar pentru moţiuni nu era nevoie să avem cvorum…Dar mai uşor este să inflamă presa…
Am avut colegi care au votat toate cele trei moţiuni…
Apropo de numărul participanţilor, au fost în sală în jur de 100 dintre care doar 75 au avut drept de vot…
Am ajuns la concluzia că sunt colegi în presă care fac ştiri după ureche, după un sms…

Mai aveţi sâmbătă un Colegiul Director al PNL Dâmboviţa?

Da, este mai mult decât un Colegiu, am invitat toţi aleşii locali. Domnul preşedinte Ludovic Orban,chiar dacă mă antepronunţ, şi-a exprimat dorinţa de a se întâlni cu toţi aleşii locali din judeţul Dâmboviţa. Întâlnirea va avea loc pe 10 iunie, ora 10:00 la Clubul Studenţilor cu viitorul preşedinte al PNL, cu aleşii locali şi cu simpatizanţii PNL Dâmboviţa…La ora 12:00 va fi şi o conferinţă de presă…

Care este relaţia dumneavoastră ca şi preşedinte PNL Dâmboviţa cu cei doi parlamentari liberali, deputatul Cezar Preda şi senatorul Iancu Caracota?

Aş putea spune că este loc de mai bine. Eu am nevoie de fiecare membru de partid şi mai ales de cei doi parlamentari. Aştept să se mai vindece rănile cauzate de această competiţie electorală , aştept rezultatul din 17 iunie şi îmi doresc să stăm la aceiaşi masă şi să vorbim aceiaşi limbă în ceea ce priveşte politica PNL.
Preşedintele PNL Dâmboviţa, Marius Caraveţeanu ne-a vorbit şi despre măsurile pe care le va lua pe termen mediul la nivelul oranizaţiei şi nu în ultimul rând am discutat cu dânsul şi despre aleşii locali ai PNL Dâmboviţa care sunt curtaţi de adversarii politici. Nu în ultimul rând, liderul liberal dâmboviţean, Marius Caraveţeanu a ţinut să sublinieze că în 2020 va merge în batălia electorală cu toţi liberalii care au dat dovadă de fidelitate.

Related articlesDÂMBOVIŢA

Unul dintre spitalele Găeşti, Moreni sau Pucioasa trebuie să devină spital dedicat tratării cazurilor de COVID-19

Trebuie să înţelegem oameni buni că prin respectarea tuturor măsurilor impuse de autorităţi şi prin alte măsuri stricte ce trebuie luate urgent de instituiile abilitate

Reabilitarea şi modernizarea infrastructurii şcolare de pe raza municipiului Târgovişte reprezintă o prioritate pe agenda administraţiei târgoviştene

Reabilitarea şi modernizarea infrastructurii şcolare de pe raza municipiului Târgovişte reprezintă o prioritate pe agenda

Incredibil dar adevărat, primarul  Ion Dicu s-a făcut singur cetăţean de onoare al comunei pe care o conduce

Sâmbătă, în comuna  dâmboviţeană Pietroșița,  s-a marcat Ziua localităţii.   Deşi pare absurd însă aceasta este

Administraţia târgovişteană a demarat în forţă o serie de investiţii în cartierul Sagricom ce vor contribui substanţial la dezvoltarea cartierului

În plin proces de execuţie se află şi o serie de proiecte de amenajare urbanistică,

Mai multe localităţi din Dâmboviţa sunt afectate de inundaţii

În urma precipitaţiilor abundente căzute în ultimele ore, mai multe gospodării din oraşul Răcari şiACTUAL

Casă arsă în Vulcana-Băi

Un incendiu puternic cu o posibilă persoana carbonizată, izbucnit la o casă din Vulcana-Băi.

Măștile pot fi un instrument care să ne ajute să„aplatizăm curba îmbolnăvirilor”

Măștile chirurgicale produse de Compania MACRATEX OPTIM, combină designul ergonomic pentru confort cu tehnologii brevetate care ajută la o respirație mai ușoară și o protecție confortabilă împotriva pericolelor externe.

SITUAȚIA ÎN DÂMBOVIȚA: Un deces și 14 infectați

Autorităţile din judeţul Dâmboviţa sunt în alertă în ceea ce priveşte situaţia din comuna dâmboviţeană Corbii Mari

Până astăzi, 20 martie, pe teritoriul României, au fost confirmate 308 cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus)

Până astăzi, 20 martie, pe teritoriul României, au fost confirmate 308 cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre cele 308 de persoane confirmate pozitiv, 31 au fost declarate vindecate

COVID–19: 277 de cazuri de persoane infectate, 25 vindecate

BULETIN DE PRESĂ 19 Martie 2020, ora 13.00 Până astăzi, 19 martie, pe teritoriul României,Articole Recente


SOCIAL

Unul dintre spitalele Găeşti, Moreni sau Pucioasa trebuie să devină spital dedicat tratării cazurilor de COVID-19

Trebuie să înţelegem oameni buni că prin respectarea tuturor măsurilor impuse de autorităţi şi prin alte măsuri stricte ce trebuie luate urgent de instituiile abilitate

Informare privind proiectul “Venus- Împreună pentru o viață în siguranță!”

           Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Dâmbovița, implementează în calitate de

A fost inaugurat podul peste râul Slănic, din localitatea Gura Ocniței

Președintele Consiliului Juețean Dâmbovița, Alexandru Oprea, alături de vicepreședintele Alin Manole, secretarul județului – Ivan

Turişti ajutaţi de jandarmii montani

 Jandarmii montani de la Postul Zănoaga au intervenit azi-noapte, în urma unui apel prin SNUAU

Iată cele 10 semne, prin care vei deosebi un om deștept de unul prost

„Te poți molipsi de prostie sau de înțelepciune la fel de ușor, ca de o

Incredibil dar adevărat, primarul  Ion Dicu s-a făcut singur cetăţean de onoare al comunei pe care o conduce

Sâmbătă, în comuna  dâmboviţeană Pietroșița,  s-a marcat Ziua localităţii.   Deşi pare absurd însă aceasta este

Reprezentanți ai Ministerului Economiei, vizită în județul Dâmbovița

Joi, 12 iulie 2018, Ion Radu, secretar de stat în Ministerul Economiei, însoțit de doi

Conducerea Inspectoratului Şcolar Dâmboviţa a susţinut o conferinţă de presă în cadrul căreia a făcut un bilanţ al rezultatelor Evaluării Naţional, Bacalaureatului şi primei etape  de admitere la liceu.

 Conducerea Inspectoratului Şcolar Dâmboviţa a susţinut o conferinţă de presă în cadrul căreia a făcut

Voluntarii Filialei de Cruce Roșie Dâmbovița au distribuit 6 paturi nou nascuți și 356 cearceafuri către secția neonatologie a Spitalului Orășenesc Găești

Campania ,,Hai să dăruim un nou început pentru un nou-născut”, desfășurată în cadrul parteneriatului dintre

Primul proiect de la nivelul regiunii Sud Muntenia în cadrul Axei prioritare 4

Vineri, 27 aprilie, s-a depus primul proiect de la nivelul regiunii Sud Muntenia în cadrul

Situaţia drumurilor dâmboviţene

Societăţile dâmboviţene responsabile cu deszăpezirea au intervenit pe toate drumurile publice din Judeţul Dâmboviţa, astfel

Campania,,Hai să dăruim un nou început pentru un nou-născut”, a ajuns și în Maternitatea Târgoviște din cadrul  Spitalului Județean de Urgență Târgoviște

Campania,,Hai să dăruim un nou început pentru un nou-născut”, a ajuns și în Maternitatea Târgoviște

Maternitatea Târgoviște  se numără  printre cele 41 de maternități din România, echipate cu pătuțuri și lenjerii de către Crucea Roșie Română

Maternitatea Târgoviște  se numără  printre cele 41 de maternități din România, echipate cu pătuțuri și

Zilele oraşului Răcari 2017

Pe parcursul a două zile, 12-13 august 2017,  oraşul Răcari  va îmbrăca hainele de sărbătoare.

VIDEO. Copil salvat dintr-un puț la Răcari, județul Dâmbovița

O fetiţă de 5 ani din orașul Răcari a fost salvată de pompierii dâmbovițeni. Copila

CJ Dâmbovița  a repartizat sumele pentru echilibrarea bugetelor locale

Consiliul Judeţean Dâmbovița a aprobat hotărârea privind repartizarea, pe anul 2017, a sumelor  defalcate din

Ghenosu, pe podium la Paştele Cailor

În municipiul Târgoviște, sâmbătă, 4 martie,bulgarii din cartierul Matei Voievod au sărbătorit „Paştele Cailor” sau

„Paştele Cailor”: Acest obicei este unic în România, specific comunităţii bulgarilor de la Târgovişte.

În municipiul Târgoviște, sâmbătă,  4 martie, bulgarii din cartierul Matei Voievod au sărbătorit „Paştele Cailor”

O clipă de neatenție dar și graba o putea costa viața pe o șoferiță în vârstă de 35 de ani

Accident grav pe Bulevardul Unirii din Târgoviște  O clipă de neatenție dar și  graba o

Blocul Dacia din orașul Fieni ce are în componență cinci scări, urmează să fie contorizat la nivel de imobil privind sistemul de alimentare cu apă potabilă.

Blocul Dacia  din orașul Fieni   ce are în componență  cinci scări, urmează să fie  contorizat

Ediţia a III-a a Taberei Naţionale de sculptură „Vasile Blendea”. VIDEO

În perioada 14-22 octombrie 2016, Parcul Industrial Priboiu  găzduieşte ediţia a III-a a Taberei Naţionale

Hotel King lămureşte situaţia furtului din cameră

Hotel King lămureşte situaţia furtului din cameră

În microraionul IV din municipiul Târgovişte continuă lucrările de reabilitare a infrastructurii rutiere şi nu numai. VIDEO

În microraionul IV din municipiul Târgovişte continuă lucrările de reabilitare a infrastructurii rutiere şi nu

Misiune de căutare a părinţilor unei minore găsită înecată într-o baltă din localitatea Mărunţişu – comuna Costeştii din Vale.

În după-amiaza zilei de ieri,18 septembrie a.c., pompierii de la Detașamentul Titu au desfăşurat o

La sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa a avut loc şedinţa festivă de avansare la termen în gradul profesional următor a 67 de poliţişti

La sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa a avut loc şedinţa festivă de avansare la

Un eveniment tragic a umplut de durere sufletele colegilor de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” al judeţului Dâmboviţa

A încetat din viață un om deosebit și un profesionist desăvârșit. Un eveniment tragic a

Începând cu data de 30 iunie 2016, Palatul Potlogi a fost deschis oficial pentru public

Începând cu data de  30  iunie 2016, Palatul Potlogi a fost deschis oficial pentru public.

La Târgovişte a avut loc deschiderea oficială a Turneului internaţional de baschet feminin U16

Luni după-amiază, la Târgovişte a avut loc deschiderea oficială a Turneului internaţional de baschet feminin

În comuna dâmboviţeană Ulmi, la doar câţiva kilometri de municipiul Târgovişte , Arctic urmează să construiască cea mai mare fabrică de maşini de spălat din Europa

În comuna dâmboviţeană Ulmi, la doar câţiva kilometri de municipiul Târgovişte , Arctic urmează să

Conducerea Companiei de Apă a luat toate măsurile pentru a asigura informarea corectă a populaţiei şi instituţiilor competente

 În oraşul Pucioasa şi comunele Brăneşti, Vulcana Băi, Vulcana Pandele şi Doiceşti, sâmbătă seară, Compania