JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.
style1 style2 style3
AntenaDâmboviţa
.

ACTUAL  >  POLITIC

PNL DÂMBOVIȚA VREA “ MALL” ÎN TÂRGOVIȘTE, DAR CU RESPECTAREA LEGII. VIDEO

Autor  Ultima actualizare: 9th June 2017

Share with:

FacebookTwitterGoogle


Pe 2 mai 2017, în cadrul Conferintei Judeţene a PNL Dâmbovita, cu 280 de voturi, primarul oraşului Răcari, Marius Caravețeanu a fost ales președintele PNL Dâmbovița. Liderul PNL Dâmboviţa, Marius Caraveţeanu este de părere că puterea stă în unire.
A trecut o lună de zile de când aţi preluat conducerea PNL Dâmboviţa, cu votul majorităţii liberalilor din judeţ.
Care este situaţia la momentul de faţă în PNL Dâmboviţa ?
Într-adevăr a trecut o lună de zile de când conduc partidul dar a trecut şi un an de când am fost reinvestit în funcţia de primar. Deţin ambele demnităţi care sunt onorante dar nu şi uşoare.
Sincer, mi-aş fi dorit mai mult în această perioadă de o lună, şi sunt convins că aşteptările colegilor de partid sunt foarte mari, lucru pe care l-am simţit şi în campania electorală internă, şi încerc în fiecare zi să mă dedic activităţii de partid, astfel încât colegii de partid să nu fie dezamăgiţi.

Care sunt măsurile pe care le-aţi luat pe termen scurt?

Pe termen scurt, am luat măsurile de completare a BPJ al PNL Dâmboviţa, inventarierea la sânge a membrilor de partid, pentru că trebuie să recunosc cu oarecare regret că avem o situaţie deloc plăcută la capitolul inventariere.
Imediat după Congresul Naţional,după 17 iunie, aşa cum am promis tuturor membrilor de partid, vom vizita fiecare organizaţie şi vom discuta toate problemele.
Săptămâna trecută un membru de partid, a părăsit PNL Dâmboviţa. Este omul în care PNL .

Dâmboviţa şi-a pus toată încrederea la alegerile din iunie 2016, fiind candidatul PNL la Primăria Târgovişte .
Cum comentaţi plecarea acestui membru?

Dacă vă referiţi la Ciprian Prisăcaru, şi sunt convins că la el vă referiţi …
Mă rog, una peste alta ieşim pe plus, pentru că între timp s-au înscris noi membrii în PNL Dâmboviţa.
Un moment neplăcut aş spune eu în viaţa mea de preşedinte dar şi în viaţa mea de om. Pe lângă faptul că era membru al PNL Dâmboviţa,o lungă perioadă de timp l-am considerat şi prietenul meu, şi chiar unul dintre prietenii mei apropiaţi.
Mă încearcă o profundă dezamăgire….
Este un gest pe care cel puţin la acest moment, nu-l pot înţelege …
Probabil , cu trecerea timpului, când va ocupa o altă funcţie decât cea de preşedinte sau director,ce este el în acest moment la Club şi ne vom trezi cu Prisăcaru secretar de stat sau admionistrator public la Târgovişte,glumesc, poate atunci o să înţeleg mai mult în privinţa gestului pe care l-a făcut Ciprian Prisăcaru.
Cred că este clar că el a făcut acest pas în schimbul unor avantaje personale şi mai puţin o aderenţă, o adeziune la un partid care l-a încântat peste noapte . Să nu uităm cuvintele pe care le spunea în urmă cu un an de zile, critica în termeni foarte duri PSD , preşedintele PSD Târgovişte, actualmente primarul municipiului Târgovişte şi îmi este greu să cred că într-un an de zile, s-au schimbat atât de mult lucrurile în PSD, încât acest partid l-a vrăjit pe Ciprian Prisăcaru…

Cum comentaţi poziţia consilierilor judeţeni ai PNL, care s-au abţinut la un proiect de hotărâre de pe ordinea de zi a ultimei şedinţe CJ Dâmboviţa, fiind acuzaţi că alungă investitorii din Dâmboviţa ?

Susţin gestul pe care l-au făcut, având în vedere modul în care se doreşte punerea pe tavă a unei suprafeţe de 8 ha din patrimoniul municipiului Târgovişte unei firme despre care nu ştim prea multe… Un asemenea punct, de o asemenea importanţă nu poţi să-l tratezi într-o şedinţă extraordinară şi să comunici ordinea de zi consilierilor judeţeni cu 10 ore înainte de şedinţă, să nu ai dezbateri în comisii şi după aceea să ai pretenţii să treacă totul aşa ca gâsca prin apă.
În primul rând vreau să-i transmit domnului preşedinte al CJ, Alexandru Oprea să nu se mai joace cu cuvintele. Am citit comunicatul domniei sale, şi pe lângă mai multe epitete acordate colegilor mei şi acela de iresponsabil, mă număr şi eu printre ei, dacă se simte mai bine.
Din dorinţa domniei sale de a se reinventa în această perioadă , având în vedere că se află într-un con de umbră în partidul domniei sale. Probabil dorind să iasă în evidenţă în faţa colegilor săi de partid, cred că a apelat la acest truc: convocarea pe picior a şedinţei CJ şi dorinţa domniei sale de a arunca cu pietre în grupul colegilor mei, consilieri judeţeni ai PNL. Este un gest cel puţin deplasat, îi recomand să respecte Legea 215 şi Regulamentul de funcţionare al CJ…
Dâmboviţenilor le transmit că între PNL şi PSD, este o mare diferenţă în a susţine investiţiile de orice natură în judeţul Dâmboviţa …Consilierii judeţeni ai PNL Dâmboviţa vor fi în slujba dâmboviţenilor şi vor susţine investiţiile care aduc un plus valoare judeţului Dâmboviţa.

Consilierii judeţeni ai PNL Dâmboviţa vor vota până la urmă acest proiect ?

Ne dorim transparenţă totală şi respectarea legii. Nu poţi să pui la dispoziţia unui agent economic o suprafaţă de 8 ha într-o asemenea manieră, să nu zicem „noaptea ca hoţii” dar suntem aproape de acest mod de a acţiona , în pripă ca deştepţii…

La sfârşitul săptămânii trecute, a apărut în presa dâmboviţeană că deputatul Cezar Preda a plecat cu banii de la PNL Dâmboviţa. Care este realitatea?

Da, este ceva specific unei părţi a presei…
Un coleg din presă a exploatat un sâmbure de adevăr. În perioada anterioară desfăşurării Conferinţei Judeţene, au fost încasări mai mari la sediul partidului. Noi avem obligaţia de a vira în contul PNL,la Bucureşti, o anumită sumă de bani , la un anumit interval de timp pentru a acoperi cheltuielile din campaniile precedente. Cezar Preda nu a fugit cu banii ca să lămurim acest lucru.Cuvintele nu-mi aparţin, au fost inflamate în mod artificial. Cei drept, a dat dispoziţie să se vireze această sumă de bani, acest lucru l-aş fi făcut şi eu dar poate nu în totalitate pentru că mai trebuie să supravieţuim şi la nivel judeţean.S-a virat suma de aproximativ 40.000 de lei, probabil eu aş fi virat doar 30.000 de lei.

Aţi rămas cu conturile goale?

Da, aproape goale…
Informaţia nu i-a parvenit ziaristului de la mine..

Aveţi probleme şi cu sediul partidului?

Nu mai avem probleme la momentul de faţă. Este adevărat că în momentul în care am devenit preşedintele PNL Dâmboviţa, erau probleme dar le-am rezolvat.

Ce ne puteţi spune despre Colegiul Director al PNL Dâmboviţa din data de 31.05.2017?

Este primul Colegiul Director al PNL Dâmboviţa de când am fost ales preşedinte. A fost organizat în condiţii bune dar era loc şi de mai bine. Am avut cvorum aşa cum prevede statul pentru anumite puncte de pe ordinea de zi iar pentru moţiuni nu era nevoie să avem cvorum…Dar mai uşor este să inflamă presa…
Am avut colegi care au votat toate cele trei moţiuni…
Apropo de numărul participanţilor, au fost în sală în jur de 100 dintre care doar 75 au avut drept de vot…
Am ajuns la concluzia că sunt colegi în presă care fac ştiri după ureche, după un sms…

Mai aveţi sâmbătă un Colegiul Director al PNL Dâmboviţa?

Da, este mai mult decât un Colegiu, am invitat toţi aleşii locali. Domnul preşedinte Ludovic Orban,chiar dacă mă antepronunţ, şi-a exprimat dorinţa de a se întâlni cu toţi aleşii locali din judeţul Dâmboviţa. Întâlnirea va avea loc pe 10 iunie, ora 10:00 la Clubul Studenţilor cu viitorul preşedinte al PNL, cu aleşii locali şi cu simpatizanţii PNL Dâmboviţa…La ora 12:00 va fi şi o conferinţă de presă…

Care este relaţia dumneavoastră ca şi preşedinte PNL Dâmboviţa cu cei doi parlamentari liberali, deputatul Cezar Preda şi senatorul Iancu Caracota?

Aş putea spune că este loc de mai bine. Eu am nevoie de fiecare membru de partid şi mai ales de cei doi parlamentari. Aştept să se mai vindece rănile cauzate de această competiţie electorală , aştept rezultatul din 17 iunie şi îmi doresc să stăm la aceiaşi masă şi să vorbim aceiaşi limbă în ceea ce priveşte politica PNL.
Preşedintele PNL Dâmboviţa, Marius Caraveţeanu ne-a vorbit şi despre măsurile pe care le va lua pe termen mediul la nivelul oranizaţiei şi nu în ultimul rând am discutat cu dânsul şi despre aleşii locali ai PNL Dâmboviţa care sunt curtaţi de adversarii politici. Nu în ultimul rând, liderul liberal dâmboviţean, Marius Caraveţeanu a ţinut să sublinieze că în 2020 va merge în batălia electorală cu toţi liberalii care au dat dovadă de fidelitate.

Related articlesDÂMBOVIŢA

Primul proiect de la nivelul regiunii Sud Muntenia în cadrul Axei prioritare 4

Share with:

FacebookTwitterGoogle


Share with:Vineri, 27 aprilie, s-a depus primul proiect de la nivelul regiunii Sud Muntenia în

Situaţia drumurilor dâmboviţene

Share with:

FacebookTwitterGoogle


Share with:Societăţile dâmboviţene responsabile cu deszăpezirea au intervenit pe toate drumurile publice din Judeţul Dâmboviţa,

Fapte săvârșite la regimul silvic, sancționate de jandarmi

Share with:

FacebookTwitterGoogle


Share with:Fapte săvârșite la regimul silvic, sancționate de #jandarmi În urma unei acțiuni pe raza

Ședința extraordinară a CLM Târgoviște din data de 12.01.2018

Share with:

FacebookTwitterGoogle


Share with:Administrația  municipiului Târgoviște lucrează la foc automat, în ceea ce privește pregătirea și demararea

Municipiul Târgoviște va beneficia de un un nou parc

Share with:

FacebookTwitterGoogle


Share with:Municipiul Targoviste va beneficia de un un nou parc. Astfel, pe o suprafata deACTUAL

Primarul oraşului Pucioasa, Constantin Ana: Reușim să scăpăm de un calvar

Share with:

FacebookTwitterGoogle


Share with:După cum ştim DN 71 a ajuns un adevărat coşmar pentru şoferii care trec

Mingea e din nou la TINE! Este momentul ECHIPEI “ Mai buni împreună, mai departe pentru fotbal!”

Share with:

FacebookTwitterGoogle


Share with:Mingea e din nou la TINE! Este momentul ECHIPEI “ Mai buni împreună, mai

ROMÂNI DIN UCRAINA ÎN VIZITĂ LA MÂNĂSTIREA DEALU

Share with:

FacebookTwitterGoogle


Share with:Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon, sâmbătă, 24 martie 2018, un grup

Turist aflat în dificultate, ajutat de jandarmii montani de la Postul Zănoaga 

Share with:

FacebookTwitterGoogle


Share with:Jandarmii montani de la Postul Zănoaga au intervenit duminică, 25 februarie a.c., în sprijinul unui

Adrian Ţuţuianu îşi răstoarnă propriul guvern local

Share with:

FacebookTwitterGoogle


Share with:Astăzi, 2 februarie 2018,  la nivelul  Organizației PSD Dâmbovița  în cadrul BPJ și CEx-ului 
Articole Recente


SOCIAL

Primul proiect de la nivelul regiunii Sud Muntenia în cadrul Axei prioritare 4

Share with:

FacebookTwitterGoogle


Share with:Vineri, 27 aprilie, s-a depus primul proiect de la nivelul regiunii Sud Muntenia în

Situaţia drumurilor dâmboviţene

Share with:

FacebookTwitterGoogle


Share with:Societăţile dâmboviţene responsabile cu deszăpezirea au intervenit pe toate drumurile publice din Judeţul Dâmboviţa,

Campania,,Hai să dăruim un nou început pentru un nou-născut”, a ajuns și în Maternitatea Târgoviște din cadrul  Spitalului Județean de Urgență Târgoviște

Share with:

FacebookTwitterGoogle


Share with:Campania,,Hai să dăruim un nou început pentru un nou-născut”, a ajuns și în Maternitatea

Maternitatea Târgoviște  se numără  printre cele 41 de maternități din România, echipate cu pătuțuri și lenjerii de către Crucea Roșie Română

Share with:

FacebookTwitterGoogle


Share with:Maternitatea Târgoviște  se numără  printre cele 41 de maternități din România, echipate cu pătuțuri

Zilele oraşului Răcari 2017

Share with:

FacebookTwitterGoogle


Share with:Pe parcursul a două zile, 12-13 august 2017,  oraşul Răcari  va îmbrăca hainele de

VIDEO. Copil salvat dintr-un puț la Răcari, județul Dâmbovița

Share with:

FacebookTwitterGoogle


Share with:O fetiţă de 5 ani din orașul Răcari a fost salvată de pompierii dâmbovițeni.

CJ Dâmbovița  a repartizat sumele pentru echilibrarea bugetelor locale

Share with:

FacebookTwitterGoogle


Share with:Consiliul Judeţean Dâmbovița a aprobat hotărârea privind repartizarea, pe anul 2017, a sumelor  defalcate

Ghenosu, pe podium la Paştele Cailor

Share with:

FacebookTwitterGoogle


Share with:În municipiul Târgoviște, sâmbătă, 4 martie,bulgarii din cartierul Matei Voievod au sărbătorit „Paştele Cailor”

„Paştele Cailor”: Acest obicei este unic în România, specific comunităţii bulgarilor de la Târgovişte.

Share with:

FacebookTwitterGoogle


Share with:În municipiul Târgoviște, sâmbătă,  4 martie, bulgarii din cartierul Matei Voievod au sărbătorit „Paştele

O clipă de neatenție dar și graba o putea costa viața pe o șoferiță în vârstă de 35 de ani

Share with:

FacebookTwitterGoogle


Share with:Accident grav pe Bulevardul Unirii din Târgoviște  O clipă de neatenție dar și  graba

Blocul Dacia din orașul Fieni ce are în componență cinci scări, urmează să fie contorizat la nivel de imobil privind sistemul de alimentare cu apă potabilă.

Share with:

FacebookTwitterGoogle


Share with:Blocul Dacia  din orașul Fieni   ce are în componență  cinci scări, urmează să fie 

Ediţia a III-a a Taberei Naţionale de sculptură „Vasile Blendea”. VIDEO

Share with:

FacebookTwitterGoogle


Share with:În perioada 14-22 octombrie 2016, Parcul Industrial Priboiu  găzduieşte ediţia a III-a a Taberei

Hotel King lămureşte situaţia furtului din cameră

Share with:

FacebookTwitterGoogle


Share with:Hotel King lămureşte situaţia furtului din cameră

În microraionul IV din municipiul Târgovişte continuă lucrările de reabilitare a infrastructurii rutiere şi nu numai. VIDEO

Share with:

FacebookTwitterGoogle


Share with:În microraionul IV din municipiul Târgovişte continuă lucrările de reabilitare a infrastructurii rutiere şi

Misiune de căutare a părinţilor unei minore găsită înecată într-o baltă din localitatea Mărunţişu – comuna Costeştii din Vale.

Share with:

FacebookTwitterGoogle


Share with:În după-amiaza zilei de ieri,18 septembrie a.c., pompierii de la Detașamentul Titu au desfăşurat

La sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa a avut loc şedinţa festivă de avansare la termen în gradul profesional următor a 67 de poliţişti

Share with:

FacebookTwitterGoogle


Share with:La sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa a avut loc şedinţa festivă de avansare

Un eveniment tragic a umplut de durere sufletele colegilor de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” al judeţului Dâmboviţa

Share with:

FacebookTwitterGoogle


Share with:A încetat din viață un om deosebit și un profesionist desăvârșit. Un eveniment tragic

Începând cu data de 30 iunie 2016, Palatul Potlogi a fost deschis oficial pentru public

Share with:

FacebookTwitterGoogle


Share with:Începând cu data de  30  iunie 2016, Palatul Potlogi a fost deschis oficial pentru

La Târgovişte a avut loc deschiderea oficială a Turneului internaţional de baschet feminin U16

Share with:

FacebookTwitterGoogle


Share with:Luni după-amiază, la Târgovişte a avut loc deschiderea oficială a Turneului internaţional de baschet

În comuna dâmboviţeană Ulmi, la doar câţiva kilometri de municipiul Târgovişte , Arctic urmează să construiască cea mai mare fabrică de maşini de spălat din Europa

Share with:

FacebookTwitterGoogle


Share with:În comuna dâmboviţeană Ulmi, la doar câţiva kilometri de municipiul Târgovişte , Arctic urmează

Conducerea Companiei de Apă a luat toate măsurile pentru a asigura informarea corectă a populaţiei şi instituţiilor competente

Share with:

FacebookTwitterGoogle


Share with: În oraşul Pucioasa şi comunele Brăneşti, Vulcana Băi, Vulcana Pandele şi Doiceşti, sâmbătă seară,

RECORD: 10 investiţii finalizate în 10 luni de mandat

Share with:

FacebookTwitterGoogle


Share with: În cadrul primei conferinţe de presă susţinută în anul 2016 de primarul Cristian Stan

Fonduri europene pentru asfaltarea unor drumuri din orasul Racari COMUNICAT DE PRESĂ privind programul lucrărilor efectuate la infrastructura rutieră a Judeţului Dâmboviţa, în perioada 11 – 16.01.2016

Share with:

FacebookTwitterGoogle


Share with:  Consiliul Judeţean Dâmboviţa informează participanţii la traficul rutier că, în perioada 11 –

RACORDĂRI ILEGALE LA REŢEAUA DE ENERGIE ELECTRICĂ

Share with:

FacebookTwitterGoogle


Share with:Nouă familii care aveau imobilele racordate ilegal la reţeaua de energie electrică au fost

JANDARMII DÂMBOVIȚENI, LA DATORIE DE REVELION

Share with:

FacebookTwitterGoogle


Share with:În perioada 31 decembrie 2015 – 04 ianuarie 2016, peste 100 de jandarmi vor

„Promovarea turistică a monumentului istoric de importanta nationala Curtea Domneasca din Targoviste”

Share with:

FacebookTwitterGoogle


Share with:Pe parcursul a şapte zile, 04.12.2015 – 10 .12.2015, sala Beciul Mircea cel Bătrân

Două cluburi din Târgovişte au fost închise

Share with:

FacebookTwitterGoogle


Share with:Clubul TAO din Târgovişte a anunţat pe pagina sa de facebook, că îşi suspendă

VIDEO. TURIŞTI LITUANIENI SALVAŢI DE JANDARMERIA MONTANĂ DIN DÂMBOVIŢA!

Share with:

FacebookTwitterGoogle


Share with:Doi turişti lituanieni, aflați în dificultate în Masivul Montan Bucegi au fost ajutați de

Jandarmeria Română a găzduit la Bucureşti, cel de-al treilea grup de lucru sub Preşedinţia Română a CIMIN

Share with:

FacebookTwitterGoogle


Share with:Joi, 17 septembrie a.c., Jandarmeria Română a găzduit la Bucureşti, cel de-al treilea grup

In perioada 18-20 septembrie 2015 Filiala de Cruce Rosie Dambovita implementeaza Proiectul de tineret: “Tabără de educaţie sanitară pentru tineret”

Share with:

FacebookTwitterGoogle


Share with:1. In perioada 18-20 septembrie 2015 Filiala de Cruce Rosie Dambovita în parteneriat cu