JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.
style1 style2 style3
AntenaDâmboviţa
.

POLITIC  >  ŞTIRI

O nouă responsabilitate pentru primarul Marius Caravețeanu. VIDEO

Autor  Ultima actualizare: 18th May 2017

Încrederea cetățenilor orașului  Răcari  pe care edilul Marius Caravețeanu și echipa sa de consilieri au câștigat-o din nou,  în iunie 2016,  este una foarte mare dar care îi și obligă  pe aleși să  realizeze investiții pentru comunitate.

Fondurile europene și cele guvernamentale, oportunități de dezvoltare pentru infrastructura orașului Răcari

Toți locuitorii din Răcari își doresc  străzi asfaltate, utilități la standarde înalte, confort urban , drept pentru care administrația condusă de Marius Caravețeanu   a întocmit și depus o serie de proiecte prinvind  investiții importante pentru orașul Răcari.  Un proiect  important este cel ce privește drumurile de exploatare, depus deja la AFIR și care a primit un punctaj foarte mare, urmând să se facă vizita în teren.

Au fost depuse  mai  multe proiecte la Ministerul Dezvoltării Regionale  în vederea obținerii finanțării necesare. Unul dintre proiecte vizează asfaltarea a 22 de km de drum.

 Administrația din Răcari a depus un alt proiect pe OG 28  ce vizează modernizarea iluminatului public stradal. Majoritatea lămpilor vechi vor fi înlocuite cu echipamente noi, moderne, dotate cu becuri economice, mult mai fiabile şi mai estetice.

Un alt proiect realizat de admnistrația din Răcari, ce așteaptă finanțare, este cel  privind eficientizarea energetică  a  sediului primăriei, reabilitarea Sălii de festivități din Răcari  și Centrul de Asistenţă Medico-Social.

Rețeaua de apă și canal în Răcari, Ghergani și Mavrodin, reprezintă cea mai importantă problemă a localității Răcari și care necesită  a fi rezolvată  imediat însă chiar dacă administrația  a făcut tot ce i-a stat în putere, investiția mai are de așteptat.

 Lipsa investitorilor mari în orașul Răcari își spune  cuvântul la nivelul bugetului  local al orașului.  Dar cu toate acestea, administrația de la Răcari are o serie de investiții ce vor fi realizate din bugetul local.

Evenimentele cultural-aristice, un plus pentru orașul Răcari

 La capitolul activități cultural-artistice, Primăria Răcari și-a propus  să realizeze lunar două evenimente. Chiar la sfârșitul acestei săptămâni are loc premierea cuplurilor care au împlinit 50 de ani de căsătorie  și  premierea celei mai frumoase gospodării din orașul Răcari.  Edilul Marius Caravețeanu nu a ezitat să ne menționeze că și actualul președinte al Comisie de control SRI, pe vremea  când era președinte CJ, a apreciat acțiunea de la Răcari privind premierea celei mai frumoase gospodării (detalii în interviul video).

Capriciile vremii și-au pus amprenta și la Răcari

 În timpul liber, după cum știm, edilul Marius Caravețeanu este un fermier împătimit. Unul dintre subiectele abordate cu edilul de  la Răcari a fost și cel privind capriciile vremii care au afectat peste 1000 de ha de culturi de porumb dar și alte culturi ale răcărenilor.

  O nouă responsabilitate pentru primarul Marius Caravețeanu

Pe lângă administrație, agricultură, Marius Caravețeanu mai are o responsabilitate  pe care și-a propus să o îndeplinească cu  multă seriozitate  și muncă iar la final rezultatele să se vadă, este vorba de noua funcție politică, aceea de  președinte  al PNL Dâmbovița.  Principiul care stă la baza activității noii conduceri a PNL Dâmbovița este „Împreună suntem mai puternici!”.

Se pare că noua funcție politică  a primarului Marius Caravețeanu a creat ceva nemulțumiri și prin rândul adversarilor  politici. Președintele PNL Dâmbovița, Marius Caravețeanu nu a ezitat să taxeze  dur  atacurile lansate de adversari la adresa domniei sale. Urmăriți  interviul și veți afla amănunte interesante .

Edilul Marius Caravețeanu i-a asigurat pe răcăreni că orice proiect  ce va fi demarat  la nivelul orașului, cu siguranță va fi și finalizat.

Vizitele edilului Marius Caravețeanu  pe teren vor continua și în perioada următoare. Edilul a  subliniat că va merge și pe DJ 711 A, investiție realizată de CJ.

Foarte deschis,  edilul Marius Caravețeanu  a spus că–l așteaptă pe domnul  președinte CJ, Alexandru Oprea care este bine venit în orașul Răcari și împreună să viziteze obiectivele de investiții.

Related articlesDÂMBOVIŢA

Unul dintre spitalele Găeşti, Moreni sau Pucioasa trebuie să devină spital dedicat tratării cazurilor de COVID-19

Trebuie să înţelegem oameni buni că prin respectarea tuturor măsurilor impuse de autorităţi şi prin alte măsuri stricte ce trebuie luate urgent de instituiile abilitate

Reabilitarea şi modernizarea infrastructurii şcolare de pe raza municipiului Târgovişte reprezintă o prioritate pe agenda administraţiei târgoviştene

Reabilitarea şi modernizarea infrastructurii şcolare de pe raza municipiului Târgovişte reprezintă o prioritate pe agenda

Incredibil dar adevărat, primarul  Ion Dicu s-a făcut singur cetăţean de onoare al comunei pe care o conduce

Sâmbătă, în comuna  dâmboviţeană Pietroșița,  s-a marcat Ziua localităţii.   Deşi pare absurd însă aceasta este

Administraţia târgovişteană a demarat în forţă o serie de investiţii în cartierul Sagricom ce vor contribui substanţial la dezvoltarea cartierului

În plin proces de execuţie se află şi o serie de proiecte de amenajare urbanistică,

Mai multe localităţi din Dâmboviţa sunt afectate de inundaţii

În urma precipitaţiilor abundente căzute în ultimele ore, mai multe gospodării din oraşul Răcari şiACTUAL

Un tânăr de 19 ani, s-a izbit cu autoturismul de un copac

s-a izbit cu autoturismul de un copac

Dâmbovița: 84 de cazuri noi de COVID-19 în ultimele 24 de ore

BULETIN DE PRESĂ  29 octombrie 2020, ora 13.00 Până astăzi, 29 octombrie, pe teritoriul României,

Casă arsă în Vulcana-Băi

Un incendiu puternic cu o posibilă persoana carbonizată, izbucnit la o casă din Vulcana-Băi.

Măștile pot fi un instrument care să ne ajute să„aplatizăm curba îmbolnăvirilor”

Măștile chirurgicale produse de Compania MACRATEX OPTIM, combină designul ergonomic pentru confort cu tehnologii brevetate care ajută la o respirație mai ușoară și o protecție confortabilă împotriva pericolelor externe.

SITUAȚIA ÎN DÂMBOVIȚA: Un deces și 14 infectați

Autorităţile din judeţul Dâmboviţa sunt în alertă în ceea ce priveşte situaţia din comuna dâmboviţeană Corbii MariArticole Recente


SOCIAL

Un tânăr de 19 ani, s-a izbit cu autoturismul de un copac

s-a izbit cu autoturismul de un copac

Unul dintre spitalele Găeşti, Moreni sau Pucioasa trebuie să devină spital dedicat tratării cazurilor de COVID-19

Trebuie să înţelegem oameni buni că prin respectarea tuturor măsurilor impuse de autorităţi şi prin alte măsuri stricte ce trebuie luate urgent de instituiile abilitate

Informare privind proiectul “Venus- Împreună pentru o viață în siguranță!”

           Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Dâmbovița, implementează în calitate de

A fost inaugurat podul peste râul Slănic, din localitatea Gura Ocniței

Președintele Consiliului Juețean Dâmbovița, Alexandru Oprea, alături de vicepreședintele Alin Manole, secretarul județului – Ivan

Turişti ajutaţi de jandarmii montani

 Jandarmii montani de la Postul Zănoaga au intervenit azi-noapte, în urma unui apel prin SNUAU

Iată cele 10 semne, prin care vei deosebi un om deștept de unul prost

„Te poți molipsi de prostie sau de înțelepciune la fel de ușor, ca de o

Incredibil dar adevărat, primarul  Ion Dicu s-a făcut singur cetăţean de onoare al comunei pe care o conduce

Sâmbătă, în comuna  dâmboviţeană Pietroșița,  s-a marcat Ziua localităţii.   Deşi pare absurd însă aceasta este

Reprezentanți ai Ministerului Economiei, vizită în județul Dâmbovița

Joi, 12 iulie 2018, Ion Radu, secretar de stat în Ministerul Economiei, însoțit de doi

Conducerea Inspectoratului Şcolar Dâmboviţa a susţinut o conferinţă de presă în cadrul căreia a făcut un bilanţ al rezultatelor Evaluării Naţional, Bacalaureatului şi primei etape  de admitere la liceu.

 Conducerea Inspectoratului Şcolar Dâmboviţa a susţinut o conferinţă de presă în cadrul căreia a făcut

Voluntarii Filialei de Cruce Roșie Dâmbovița au distribuit 6 paturi nou nascuți și 356 cearceafuri către secția neonatologie a Spitalului Orășenesc Găești

Campania ,,Hai să dăruim un nou început pentru un nou-născut”, desfășurată în cadrul parteneriatului dintre

Primul proiect de la nivelul regiunii Sud Muntenia în cadrul Axei prioritare 4

Vineri, 27 aprilie, s-a depus primul proiect de la nivelul regiunii Sud Muntenia în cadrul

Situaţia drumurilor dâmboviţene

Societăţile dâmboviţene responsabile cu deszăpezirea au intervenit pe toate drumurile publice din Judeţul Dâmboviţa, astfel

Campania,,Hai să dăruim un nou început pentru un nou-născut”, a ajuns și în Maternitatea Târgoviște din cadrul  Spitalului Județean de Urgență Târgoviște

Campania,,Hai să dăruim un nou început pentru un nou-născut”, a ajuns și în Maternitatea Târgoviște

Maternitatea Târgoviște  se numără  printre cele 41 de maternități din România, echipate cu pătuțuri și lenjerii de către Crucea Roșie Română

Maternitatea Târgoviște  se numără  printre cele 41 de maternități din România, echipate cu pătuțuri și

Zilele oraşului Răcari 2017

Pe parcursul a două zile, 12-13 august 2017,  oraşul Răcari  va îmbrăca hainele de sărbătoare.

VIDEO. Copil salvat dintr-un puț la Răcari, județul Dâmbovița

O fetiţă de 5 ani din orașul Răcari a fost salvată de pompierii dâmbovițeni. Copila

CJ Dâmbovița  a repartizat sumele pentru echilibrarea bugetelor locale

Consiliul Judeţean Dâmbovița a aprobat hotărârea privind repartizarea, pe anul 2017, a sumelor  defalcate din

Ghenosu, pe podium la Paştele Cailor

În municipiul Târgoviște, sâmbătă, 4 martie,bulgarii din cartierul Matei Voievod au sărbătorit „Paştele Cailor” sau

„Paştele Cailor”: Acest obicei este unic în România, specific comunităţii bulgarilor de la Târgovişte.

În municipiul Târgoviște, sâmbătă,  4 martie, bulgarii din cartierul Matei Voievod au sărbătorit „Paştele Cailor”

O clipă de neatenție dar și graba o putea costa viața pe o șoferiță în vârstă de 35 de ani

Accident grav pe Bulevardul Unirii din Târgoviște  O clipă de neatenție dar și  graba o

Blocul Dacia din orașul Fieni ce are în componență cinci scări, urmează să fie contorizat la nivel de imobil privind sistemul de alimentare cu apă potabilă.

Blocul Dacia  din orașul Fieni   ce are în componență  cinci scări, urmează să fie  contorizat

Ediţia a III-a a Taberei Naţionale de sculptură „Vasile Blendea”. VIDEO

În perioada 14-22 octombrie 2016, Parcul Industrial Priboiu  găzduieşte ediţia a III-a a Taberei Naţionale

Hotel King lămureşte situaţia furtului din cameră

Hotel King lămureşte situaţia furtului din cameră

În microraionul IV din municipiul Târgovişte continuă lucrările de reabilitare a infrastructurii rutiere şi nu numai. VIDEO

În microraionul IV din municipiul Târgovişte continuă lucrările de reabilitare a infrastructurii rutiere şi nu

Misiune de căutare a părinţilor unei minore găsită înecată într-o baltă din localitatea Mărunţişu – comuna Costeştii din Vale.

În după-amiaza zilei de ieri,18 septembrie a.c., pompierii de la Detașamentul Titu au desfăşurat o

La sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa a avut loc şedinţa festivă de avansare la termen în gradul profesional următor a 67 de poliţişti

La sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa a avut loc şedinţa festivă de avansare la

Un eveniment tragic a umplut de durere sufletele colegilor de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” al judeţului Dâmboviţa

A încetat din viață un om deosebit și un profesionist desăvârșit. Un eveniment tragic a

Începând cu data de 30 iunie 2016, Palatul Potlogi a fost deschis oficial pentru public

Începând cu data de  30  iunie 2016, Palatul Potlogi a fost deschis oficial pentru public.

La Târgovişte a avut loc deschiderea oficială a Turneului internaţional de baschet feminin U16

Luni după-amiază, la Târgovişte a avut loc deschiderea oficială a Turneului internaţional de baschet feminin

În comuna dâmboviţeană Ulmi, la doar câţiva kilometri de municipiul Târgovişte , Arctic urmează să construiască cea mai mare fabrică de maşini de spălat din Europa

În comuna dâmboviţeană Ulmi, la doar câţiva kilometri de municipiul Târgovişte , Arctic urmează să