JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

De la Fieni, Corneliu Ştefan a transmis: Nu ne rămâne decât o variată-PSD ,VICTORIE!

Fieni şi Pucioasa sunt două oraşe în care, pe data de 6 iunie 2016, cetăţenii au ales schimbarea şi cu siguranţă, şi pe 11 decembrie vor vota schimbarea Guvernului Tehnocrat.Cele două oraşe au devenit un reper în activitatea Partidul Social Democrat Dâmboviţa care a ales să-şi înceapă prima zi de campanie în forţă în Fieni şi Pucioasa prin lansarea candidaţilor pentru Camera Deputaților și Senatul României.
Casa de Cultură din oraşul Fieni a fost gazda lansării candidaţilor PSD Dâmboviţa pentru Camera Deputaților și Senatul României.Gazdele evenimentului au fost primarul Iulian Tătulescu şi viceprimarul Romică Secăreanu. lansare-candidati-psd-fieni-11În deschidere, vicepreşedintele PSD, Corneliu Ştefan care este şi candidat pentru Camera Deputaţilor a prezentat echipa propusă de PSD Dâmboviţa pentru Camera Deputaților şi Senat.
Lista candidaţilor PSD Dâmboviţa pentru Senat
1. AdrianŢuţuianu
2. Titus Corlăţean
3. Alexandru Oprea
4. Luisa Greaca
5. Liviu Stoica
Lista candidaţilor PSD Dâmboviţa pentru Camera Deputaţilor
1. Rovana Plumb
2. Leonardo Badea
3. Corneliu Ştefan
4. Carmen Holban
5. Oana Vlăducă
6. Claudia Gilia
7. Dănuţ Gabriel Sandu-Deputatul de la ţară
8. Marian Ţachianu
9. Alin Manole
Atât gazdele cât şi candidaţii au transmis mesaje mobilizatoare

Iulian Tătulescu-primarul oraşului Fieni
“Rugămintea mea este că atâta timp cât aţi avut încredere în mine, să aveţi încredre şi în reprezentanţii noştri în Parlamentul României. Aveţi în faţă foşti miniştri şi viitori miniştri în Guvernul pe care-l vom forma după data de 11 decembrie”, a declarat primarul Iulian Tătulescu

Corneliu Ştefan-candidat PSD Dâmboviţa pentru Camera Deputaţilor
“Stimaţi prieteni, astăzi ,ne aflăm în prima zi de campanile, la prima lansare din judeţul Dâmboviţa şi cu siguranţă, sunt convins că’ vom fi primii în Fieni şi în judeţul Dâmboviţa…Atăzi venim în faţa dumneavoastră cu o echipă de parlamentari, serioasă. Suntem oameni serioşi, ştim ce avem de făcut în judeţul Dâmboviţa . Am mers din casă în casă şi v-am spus adevărul şi nu v-am minţit şi astăzi, vă spun sincer, vom câştiga în Dâmboviţa… Nu ne rămâne decât o variată-PSD ,VICTORIE! ”, a declarat Corneliu Ştefan

Leonardo Badea-candidat PSD Dâmboviţa pentru Camera Deputaţilor
“Vă spun în acest moment că suntem mai aproape ca oricând, de o victorie istorică dar această victorie istorică nu poate fi obţinută dexcât cu foarte mare atenţie. Trebuie să fim atenţi cum facem campanie electorală, să fim atenţi să vorbim cu oamenii, săle explicăm că fiecare vot este important şi nu trebuie irosit. Un vot bun înseamnă şansa pentru un Guvern al României, un Guvern al PSD ”, a declarat senatorul Leonardo Badea.

Alexandru Oprea– candidat PSD Dâmboviţa pentru Senat
“Întotdeauna PSD a demonstrate că are oameni capabili, că ştie ce trebuie să facă şi cum trebuie să facă. Alături de dumneavoastră sunt încredinţat că pe 11 decembrie vom demonstra sistemului şi celor pe care el i-a propulsat că România ştie să aleagă”, a declarat Alexandru Oprea.

Claudia Gilia-candidat PSD Dâmboviţa pentru Camera Deputaţilor
“Eu vreau să redevenim ceea ce suntem cu adevărat şi acest lucru se poate numai dacă pe 11 decembrie, împreună cu dumneavoastră putem să schimbăm lucrurile. Unt sigură că vom avea o victorie şi că vom reda România românilor. Vă aştept alături de echipa PSD, să fim cât mai mulţi şi pe 11 decembrie să realizăm acel proiect frumos ce se numeşte România.”, a declarat Claudia Gilia

Titus Corlăţean-candidat PSD Dâmboviţa pentru Senat
“Această campanile electoral va fi o bătălie dură, nu vă lăsaţi înşelaţi şi mergeţi în direcţia pe care o cunoaşteţi, în direcţia în care cred că aveţi încredere pentru că PSD nu este un partid carenici să stea în genuchi, nici să vândă interesele României, este partidul care a guvernat România şi va guverna dar pentru asta este nevoie ca dumneavoastră să fiţi alături de noi , de echipa PSD şi eu cred că vom da o nouă şansă României ”, a afirmat Titus Corlăţean

Adrian Ţuţuianu-candidat PSD Dâmboviţa pentru Senat
“Avem o echipă pregătită, performantă , în stare să vină să sprijine comunităţile locale. Vă promit că împreună , noi îl vom sprijini pe domnul primar Iulian Tătulescu să rezolvăm problemele legate de apă şi canal.. Pe data de 11 decembrie trebuie să spunem cu toţii: Să credem în viitorul României, să credem în viitorul oraşului Fieni, să credem în viitorul judeţului Dâmboviţa, să credem în PSD şi să fie cu Victorie”, a declarat Adrian Ţuţuianu.

Toţi cetăţenii care au participat la acest evenimement au plecat foarte încrezători, unii dintre ei spunând că pe 11 decembrie cu siguraţă, Victoria va fi de partea PSD.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.