JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

La acest moment 18 scări de bloc din zona străzilor Dr.Nicolae Ştefănescu, Aleea Teilor şi Teilor din oraşul Fieni beneficiază de apă potabilă din noua reţea. VIDEO

La acest moment 18 scări de bloc din zona străzilor  Dr.Nicolae Ştefănescu, Aleea Teilor şi Teilor din oraşul Fieni beneficiază de apă potabilă din noua reţea de apă a oraşului. Până vineri toate scările de bloc dar şi gospodăriile  de pe străzile Dr.Nicolae Ştefănescu, Aleea Teilor şi Teilor din oraşul Fieni vor fi racordate la noua reţea de apă:”Lucrăm la această situaţie de mai bine de două luni şi cel mai important este că am reuşit să rezolvăm o problemă pe care alţii ar fi trebuit să o rezolve.Vorbim de strada Dr. Nicolae Ştefănescu unde în maximum două săptămâni  vom şi asfalta. Vor fi undeva la 3000 de beneficiari ”, a declarat primarul Iulian Tătulescu.

Compania de Apă Târgovişte-Dâmboviţa  a luat în exploatare pe baza unui protocol încheiat cu primăria Fieni şi cu constructorul SC Cobadi noua reţea de apă potabilă de pe străzile Dr.Nicolae Ştefănescu, Aleea Teilor şi Teilor din oraşul Fieni. S-au efectuat lucrări de igenizare a conductei noi. Sursa de apă este aceiaşi şi pe noua reţea de apă, sursa de munte Gâlma-Răteiu. apa-fieni
Reţeaua nouă de distribuţie apă potabilă  a fost  realizată prin fonduri CNI  pe vremea fostei admnistraţii publice şi trebuie să spunem că recepţia la acestă investiţe pe vremea fostei admnistraţii de la Fieni, s-a făcut cu ochii închişi  iar reţeaua are mari probleme. Mai mult, Compania de Apă consemnează clar în documente  că  anul trecut   toate încercările de etanşeitate au scos la iveală  defecţiuni evidente şi asumate de primăria Fieni  condusă de fosta admnistraţie.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.