JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

CJ Dâmboviţa: Funcţionarii publici vor urma în luna octombrie 2016, cursuri de pregătire, iar la finalul acestora , se va susţine un examen

Preşedintele CJ Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu a anunţat la ultima conferinţă de presă  că  există mari probleme în derularea achizițiilor publice și  asta datorită complexității legislației, dar și datorită nivelului slab de pregătire al funcționarilor publici. În consecinţă, funcţionarii publici  vor urma în luna octombrie 2016, cursuri de pregătire, iar la finalul acestora , se va susţine un examen.Cine nu va obține  nota minimă 7 va primi calificativul necorepunzător la Evaluarea anuală a performanțelor profesionale și va  fi eliberat  din funcție: „Avem probleme majore în derularea achizițiilor publice și datorită complexității legislației, dar și datorită nivelului slab de pregătire al funcționarilor publici. Este motivul pentru care 85 de salariați din aparatul de specialitate al Consiliului Județean și instituțiilor publice subordonate, funcționari publici și personal contractual, salariați cu atribuții directe sau indirecte în domeniul achizițiilor publice, persoane cu funcții de conducere și de execuție, vor intra într-un program de pregătire pentru expert achiziții publice. Spre deosebire de ceea ce făceau alții cândva, programul se va desfășura la sediul Consiliului Județean, aducem aici experții, în perioada 5-7 octombrie, 12-14 octombrie, 19-21 octombrie și 26-28 octombrie, fiecare serie de curs va avea trei zile, va fi un curs intensiv, 8 ore în fiecare zi. La finalizarea cursului salariații implicați vor susține examen, iar cei care nu obțin nota minimă 7 vor primi calificativul necorepunzător la Evaluarea anuală a performanțelor profesionale și vor fi eliberați din funcție. consiliul-judetean-dambovita
Eu m-am săturat să fiu comentat pe nu
știu ce proceduri de achiziție.Ca urmare cei care vedeţi partea bună o să aplaudaţi iar cei care plângeţi de mila funcţionarilor publici, o să aveţi ocazia să plângeţi după examenul  care va avea loc în prima parte a lunii noiembrie”, a declarat președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Adrian Țuțuianu.

Sunt vizaţi angajații care se ocupă de achiziții publice atât în Consiliul Județean Dâmboviţa, cât și în instituțiile subordonate.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.