JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Misiune de căutare a părinţilor unei minore găsită înecată într-o baltă din localitatea Mărunţişu – comuna Costeştii din Vale.

În după-amiaza zilei de ieri,18 septembrie a.c., pompierii de la Detașamentul Titu au desfăşurat o misiune de căutare a părinţilor unei minore, găsită înecată într-o baltă, lângă o fostă balastieră din localitatea Mărunţişu (comuna Costeştii din Vale).
Pompierii au adus la mal trupul fetiţei, iar de pe fundul apei au scos şi un atelaj (căruţă) cu două cabaline decedate, fără a găsi trupul altei persoane.cautari-2
La faţa locului s-au deplasat un echipaj SMURD şi un echipaj de intervenţie cu barcă de salvare, care au acționat, până la lăsarea întunericului, pentru căutarea celor 2 persoane dispărute, care se presupune că ar fi însoţit fetiţa de 4 ani.
În această dimineaţă s-au reluat operaţiunile de căutare a celor două persoane dispărute, la locul evenimentului, pe lângă pompierii de la Detaşamentul Titu, fiind prezentă şi o echipă de scafandri de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dealul Spirii” București – Ilfov.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.