JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

La sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa a avut loc şedinţa festivă de avansare la termen în gradul profesional următor a 67 de poliţişti

La sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa a avut loc şedinţa festivă de avansare la termen în gradul profesional următor a 67 de poliţişti.
Festivitatea avansării a debutat cu ascultarea Imnului naţional al României, Deşteaptă-te, române! Şeful Inspectoratului, comisar şef de poliţie, Zepişi Danil, a dat citire Ordinul Ministrului Afacerilor Interne şi Dispoziţiei Şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa prin care 67 de poliţişti, dintre care 16 ofiţeri şi 51 de agenţi de poliţie au fost înaintaţi la termen în gradul profesional următor. ipj dambovitaConducerea inspectoratului le-a adresat felicitări celor avansaţi şi le-a urat succes în activitatea profesională
“Ziua de astăzi este un moment de referinţă în cariera dumneavoastră în care primiţi răsplata profesionalismului, cinstei şi corectitudinii, dar şi recunoaşterea unei munci făcute cu dăruire, cu o mare investiţie afectivă, cu răbdarea şi puterea de a duce lucrurile până la capăt.
Cu toate acestea, ceremonia de azi trebuie să fie şi un moment de reflecţie cu privire la obligaţiile şi responsabilităţile imense care vă revin pentru consolidarea imaginii instituţiei.
Sunt convins că, împreună, vom demonstra în continuare că Poliţia Română reprezintă un factor de stabilitate, securitate şi siguranţă civică, iar fiecare dintre noi, va dovedi încredere, eficienţă şi fermitate în aplicarea legii, astfel încât atât românii, cât şi ceilalţi cetăţeni europeni să se bucure de liniştea şi siguranţa firească de care au nevoie”, se arată în mesajul inspectorului general al Poliţiei Române, chestor de poliţie Bogdan Despescu, cu această ocazie.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.