JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Adrian Ţuţuianu este noul preşedinte al Consiliului pentru Dezvoltare Regională Sud – Muntenia. VIDEO

Astăzi, 27 iulie 2016, preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, a fost ales preşedinte al Consiliului pentru Dezvoltare Regională Sud – Muntenia (CpDR). Evenimentul a avut loc în cadrul şedinţei extraordinare a CpDR desfăşurată la Potlogi, judeţul Dâmboviţa. Anunţul a fost făcut de către Preşedintele Adrian Ţuţuianu la finalul acestei întâlniri, în cadrul unei conferinţe de presă.adrian tutuianu

Din cele şase proiecte de hotărâre supuse aprobării pe ordinea de zi, trei au vizat constituirea CpDR SUD Muntenia, alegerea preşedintelui şi a vicepreşedintelui Consiliului şi desemnarea reprezentanţilor Regiunii de Dezvoltare Sud Muntenia în Comitetul de Monitorizare al Programului Operaţional Regional 2014-2020. În cadrul şedinţei au mai fost supuse aprobării atât proiecte privind activitatea Agenţiei pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia, cât şi a stabilirii componenţei comisiei de cenzori.tutuianu adrian

Adrian Ţuţuianu va exercita funcţia de preşedinte al CpDR pentru o perioadă de un an, interval în care va începe analiza documentaţiilor în vederea accesării de fonduri europene în cadrul Programului Operaţional Regional 2014-2020.

La întâlnire au mai participat Alexandru Oprea şi Corneliu Ştefan, vicepreşedinţi ai Consiliului Judeţean Dâmboviţa, reprezentanţi ai judeţelor din regiune precum şi reprezentanţi ai conducerii Agenţiei pentru Dezvoltare Regională Sud – Muntenia.

Adrian Ţuţuianu: “ Cea mai importantă problemă a mandatului meu este legată de depunerea proiectelor şi analiza documentaţiei în vederea obţinerii finanţării. Vom încerca să recuperăm cât putem din timpul care este pierdut cu implicarea consistentă a salariaţilor din cadrul ADR Sud-Muntenia. Suntem pregătiţi şi ne vom pregăti în continuare astfel încât perioada de la depunere şi până la evaluarea criteriilor de finanţare să fie cât mai redusă pentru a putea implementa proiectele în termenul stabilit. Vom discuta în permanenţă, din punct de vedere instituţional, cu Ministerul Dezvoltării Regionale şi cu Ministerul Fondurilor Europene cu privire la prevederi, reguli.”

Următoare şedinţă a CpDR va avea loc în luna septembrie.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.