JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.
style1 style2 style3
AntenaDâmboviţa
.

SOCIAL

COMUNICAT DE PRESĂ privind programul lucrărilor efectuate la infrastructura rutieră a Judeţului Dâmboviţa, în perioada 11 – 16.01.2016

Autor  Ultima actualizare: 9th January 2016

Consiliul Judeţean Dâmboviţa informează participanţii la traficul rutier că, în perioada 11 – 16 ianuarie 2016, va efectua, prin societățile comerciale de profil, următoarele activități:

1. Activităţi de deszăpezire pe drumurile judeţene din campania 2015 – 2016
  2. Semnalizare rutieră specifică sezonului de iarnăFonduri europene pentru asfaltarea unor drumuri din orasul Racari

NOTĂ

ATENŢIE! BULETIN RUTIER

1. Sectorul de drum DJ 713, de la DN 71 – Cabana Cuibul Dorului – Şaua Dichiului – Cabana Piatra Arsă, este închis circulaţiei publice până la definitivarea montajului unor elemente pentru siguranţa circulaţiei. Accesul în Platoul Padina se realizează pe traseul DJ 714 Glod – Sanatoriul Moroeni – Peştera.
  1. Sectoarele de drumuri judeţene care prezintă degradări și alte pericole:
  • DJ 718A – DN 72 – Mănăstirea Dealu
  • DJ 702F Morteni – lim. Jud. Argeş
  • DJ 702J Morteni – lim. Jud. Argeş
  • DJ 710 Bezdead – lim. Jud. Prahova
  • DJ 710A Diaconeşti – Vârfuri
  • DJ 711A Săbieşti – Ghergani
  • DJ 720A Bucşani – Mărceşti
  • DJ 714 Glod – Sanatoriul Moroeni – Peştera
  • Podul pe DJ 702A peste râul Argeş, la Pătroaia, este închis circulaţiei publice. Variantele

ocolitoare sunt drumurile locale.

Facem următoarele recomandări participanţilor la trafic:

1. Se va circula cu atenţie, cu viteză redusă, în special în zonele semnalizate cu indicatoare rutiere ce au

semnificaţia „drum cu denivelări”, viteza trebuind adaptată la starea părţii carosabile.

1. Deplasările pe traseul DJ 714 Glod – Sanatoriul Moroeni – Peştera se vor realiza numai cu autovehicule de

teren şi echipate corespunzător sezonului rece.

1. Pentru circulaţia pe traseul DJ 714 Glod – Sanatoriul Moroeni – Peştera, recomandăm atenţie sporită în

zonele cu drum îngustat, cu alunecări de teren şi totodată acolo unde există posibilitatea de dislocare

a unor bolovani din versanţi, respectiv la: km 7,4; km 11,8; km 14; km 24,6; km 25,9.

1. Informații suplimentare privind situaţia sectoarelor mai sus-menționate se pot obţine de la Consiliul

Judeţean Dâmboviţa – Direcţia Generală Infrastructură Locală, tel: +40 245 207625, de luni până vineri, în

intervalul orar 08:00 – 16:00.

Related articles

DÂMBOVIŢA

Unul dintre spitalele Găeşti, Moreni sau Pucioasa trebuie să devină spital dedicat tratării cazurilor de COVID-19

Trebuie să înţelegem oameni buni că prin respectarea tuturor măsurilor impuse de autorităţi şi prin alte măsuri stricte ce trebuie luate urgent de instituiile abilitate

Reabilitarea şi modernizarea infrastructurii şcolare de pe raza municipiului Târgovişte reprezintă o prioritate pe agenda administraţiei târgoviştene

Incredibil dar adevărat, primarul  Ion Dicu s-a făcut singur cetăţean de onoare al comunei pe care o conduce

Sâmbătă, în comuna  dâmboviţeană Pietroșița,  s-a marcat Ziua localităţii.   Deşi pare absurd însă aceasta este

Administraţia târgovişteană a demarat în forţă o serie de investiţii în cartierul Sagricom ce vor contribui substanţial la dezvoltarea cartierului

În plin proces de execuţie se află şi o serie de proiecte de amenajare urbanistică,

Mai multe localităţi din Dâmboviţa sunt afectate de inundaţii

În urma precipitaţiilor abundente căzute în ultimele ore, mai multe gospodării din oraşul Răcari şi

ACTUAL

Un tânăr de 19 ani, s-a izbit cu autoturismul de un copac

s-a izbit cu autoturismul de un copac

Dâmbovița: 84 de cazuri noi de COVID-19 în ultimele 24 de ore

BULETIN DE PRESĂ  29 octombrie 2020, ora 13.00 Până astăzi, 29 octombrie, pe teritoriul României,

Casă arsă în Vulcana-Băi

Un incendiu puternic cu o posibilă persoana carbonizată, izbucnit la o casă din Vulcana-Băi.

Măștile pot fi un instrument care să ne ajute să„aplatizăm curba îmbolnăvirilor”

Măștile chirurgicale produse de Compania MACRATEX OPTIM, combină designul ergonomic pentru confort cu tehnologii brevetate care ajută la o respirație mai ușoară și o protecție confortabilă împotriva pericolelor externe.

SITUAȚIA ÎN DÂMBOVIȚA: Un deces și 14 infectați

Autorităţile din judeţul Dâmboviţa sunt în alertă în ceea ce priveşte situaţia din comuna dâmboviţeană Corbii Mari