JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Tehnocratul de la Sănătate a concediat personalul medical de la o staţiune de interes naţional

Jihadul  a fost declanşat de Guvernul tehnocrat în judeţul Dâmboviţa. Personalul medical de la Complexurile hoteliere Ceres şi Turist Pucioasa , angajaţi în cadrul  Institului Naţional de Recuperare Medicină Fizică şi Balneoclimatologie Bucureşti au primit  cadou de moş Nicolae, de la ministrul Sănătăţii, concedieri individuale. Pe surse am aflat că în cursul zilei de joi, 3 decembrie  personalul  medical de la Ceres şi Turist Pucioasa a primit o adresă de la  Ministerul Sănătăţii  prin care au fost înştiinţaţi că intră în perioada de preaviz de 20 de zile . ceres
Din surse sigure situaţia de la Pucioasa  ne-a fost confirmată şi oarecum explicată în linii mari. Personalul medical de la Complexurile hoteliere Ceres şi Turist Pucioasa sunt angajaţi în Institului Naţional de Recuperare Medicină Fizică şi Balneoclimatologie Bucureşti subordonat Ministerului Sănătăţi, însă se pare că din motive încă necunoscute, institutul nu îi mai poate plăti pe aceştia şi acest personal trebuie să fie preluat de societăţile comerciale unde prestează service. La Ceres este vorba de 16 angajaţi iar la Turist 11 persoane.Personalul medical (format din 27 persoane) ce deservește bazele de tratament balnear de la Ceres si Turist au primit de la Ministerul Sănătății prin I.N.R.M.F.B. PREAVIZ urmând ca in 20 zile lucrătoare contractul individual de muncă să înceteze! Angajați au încercat  sa aflam cauza reala a acestei situații de-a dreptul dramatice. De la Institut nimeni nu raspunde, iar Casa de Asigurari Dambovita s-au dat destule argumente ca sa ii convingă de faptul ca vina aparține Institutului mai sus menționat. Pe pagina de socializare liderul PSD Pucioasa  scrie: “ Ce rămâne în urma acestei decizii comunicate sec, prin curier, fara o discuție argumentata in prealabil? 27 de familii a carora viața li se schimba dramatic înainte de sărbători, 27 de specialiști in recuperare ce nu stiu pe ce drum sa o apuce! Pe nimeni nu a interesat faptul ca acești oameni au muncit o viața sa clădească renumele acestor baze de tratament! Pe nimeni nu a interesat faptul ca stațiunea noastră si asa calamitata 7 ani de autorități se stinge! Despre asta este tehnocrația?! Eu trăiesc încă speranța ca mai putem salva ceva!!! Vreau sa cred ca acestor oameni năpăstuiți cineva le poate reda speranța!!! Vreau sa cred ca stațiunea noastră nu moare!!! Va voi tine la curent! PS. Pe primarul orașului l-a văzut cineva? O fi trist, ingrijorat?!”

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.