JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

APRECIEREA CETĂŢENILOR – OGLINDA ACTIVITĂŢII JANDARMERIEI

În urma intervenţiei din data de 31 iulie a.c., prin care jandarmii din cadrul Detașamentului Mobil al Inspectoratului de Jandarmi Județean “Mircea cel Bătrân” Dâmbovița au acţionat pentru ajutorarea unui grup de elevi din Călărași aflați în excursie, care au fost atacați de un roi de albine pe traseul Vânătorul – Lacul Scropoasa, conducerea școlii, profesorul însoțitor, elevii și părinții acestora au ţinut să mulţumească jandarmilor pentru promptitudinea și profesionalimul de care au dat dovadă.ALBINE

Redăm, în continuare conținutul integral al scrisorii de mulțumire adresată instituției noastre:
“Conducerea Școlii gimnaziale “CAROL I” din Călărași, profesorul însoțitor, elevii participanți la tabăra GÂLMA și părinții acestora adresează cele mai calde și sincere mulțumiri echipajului de jandarmi din Târgoviște care a intervenit pentru a-i ajuta pe copii în data de 31.07.2015.
Datorită intervenției prompte a echipajului a fost posibilă reunirea grupului de elevi care a putut să-și continue programul activităților recreative din cadrul taberei.
Vă mulțumim pentru professionalism și omenie! Ați dovedit, încă o data, că orice om aflat într-o situație critică se poate baza pe sprijinul dvs. rapid și necondiționat, pentru depășirea greutăților.
Vă dorim multă sănătate și numai succese în activitatea dvs.!”

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL
AL I.J.J. DÂMBOVIŢA

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.