JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

O ceartă între doi prieteni, ciobani, din localitatea Mătăsaru, jud. Dâmboviţa, s-a terminat cum nu se poate mai prost. VIDEO

O ceartă între doi prieteni, ciobani, din localitatea Mătăsaru, jud. Dâmboviţa, s-a terminat cum nu se poate mai prost. Cei doi s-au luat la harţă pentru lucruri minore, iar unul dintre ei a sfârşit, fiind lovit cu un topor. Culmea este că cel care a scăpat cu viaţă pare a fi cel care s-a apărat. Dacă aşa stau lucrurile vor stabili procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa.
Totul s-a întâmplat în comuna dâmboviţeană Mătăsaru, acasă la unul dintre bărbaţi. Ciobanul care a rămas în viaţă şi care spune că el a fost cel atacat, are 46 de ani. Cel care a murit are 68 de ani şi se pare că el ar fi dat primul cu toporul.MORT MATASARU
Bărbatul s-a ales doar cu tăietură la cap.
Rudele victimei spun că cei doi au băut acasă şi că s-au luat la ceartă din senin.
Procurorul de caz urmează să stabilească ce s-a întâmplat exact.
Culmea ironiei este că tatăl ciobanul care a făcut moarte de om a luat şi el viaţa unui alt consătean, în urmă cu câţiva ani.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.