JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

IMAGINILE GROAZEI: Hotelul Valahia din Moreni a fost devastat de incendiu

Flăcări uriaşe s-au ridicat în această noapte în centrul municipiului Moreni după ce un hotel a loat foc. Pompierii au fost în alertă maximă. Flacările uriaşe şi coloana de fum puteau fi observate de la mare distanţă. Opt echipaje de pompieri au intervenit pentru a stinge vâlvătaia. Hotelul cu restaurant situat în municipiul Moreni a fost mistuit de flăcări. Oamenii legii au deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili cu exactitate cauza incendiului.

Flăcări uriaşe, noaptea trecută, în centrul Municipiului Moreni, din Dâmboviţa. Acoperişul unui hotel s-a făcut scrum, cel mai probabil, din cauza unui scurtcircuit. Vântul care bătea cu putere şi care întreţinea vâlvătaia, dar şi suprafaţa mare pe care s-a propagat incendiul, le-au dat mari bătăi de cap pompierilor.

 Focul a izbucnit în jurul orei 23.00. Incendiu a mistuit peste 1000 de mp de acoperiş şi a creat serioase probleme de susţinere şi la etajele superioare.

Hotelul aparţine unui important om de afaceri din Dâmboviţa. El spune că avea asigurare pe construcţie. Necazul, însă, este cu atât mai mare, cu cât renovase de cel mult doi ani camerele de hotel.incendiu moreni

 Nici prefectul judeţului Dâmboviţa, Ioan Marinescu, morenar de fel, nu a stat departe de eveniment. Chiar a chemat întăriri de la Târgovişte atunci când a văzut că autospecialele de la faţa locului nu fac faţă.incendiu moreni

 În total, 8 maşini de pompieri au intervenit pentru lichidarea incendiului.

Cauzele exacte ale incendiului sunt în curs de cercetare.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.