JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

VIDEO. Tatăl şi fiica de 13 ani au plecat să-l vadă pe Moş Crăciun în Parcul Chindia din municipiul Târgovişte şi au ajuns în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte

Tatăl şi fiica de 13 ani au plecat să-l vadă pe Moş Crăciun în Parcul Chindia din municipiul Târgovişte şi au ajuns în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte după ce au fost spulberaţi de un autoturism în timp ce se aflau pe trecerea de pietoni. Accidentul s-a petrecut în zona Doi Brazi,la trecerea de pietoni de la intrarea principală în Parcul Chindia.Tatăl şi fiica au mers să-l vadă pe Moş Crăciun în Parcul Chindia iar când se întorceau spre casă, chiar în timp ce se angajaseră în travesarea străzi pe trecerea de pietoni,un tânăr ce se afla la volanul unui autoturism i-a lovit în plin. accident pe trecerea de pietoni.În urma impactului tatăl şi fetiţa de 13ani au fost transportaţi cu ambulanţele la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte:”S-a dus cu tatăl ei în parc să-l vadă pwe moş Crăciun şi Doamne,Dumnezeule unde a ajuns ”, a afirmat mama fetiţei.Ulterior, fetiţa de 13 ani aflată în stare foarte gravă,comă profundă a fost trimisă la Spitalul Bagdasari-Arseni din capital:accident pe trecerea de pietoni.”Este vorba despre o fetiţă de 13 ani, victim unui accident rutier,în stare foarte gravă,traumatism cranian şi comă profundă şi va fi transportată la Spitalul Bagdasari-Arseni ”, a afirmat dr.Dan comănescu,SAJ Dâmboviţa.Şoferul autoturismului susţine că cei doi i-au apărut brus în faţă:accident pe trecerea de pietoni.”Domne, mi-au sărit în faţă ,direct de pe trotuar.Nu i-am putut observa diun moment ce mi-au sărit în faţă ”, a declarat şoferul. La faţa locului au ajuns şi mai multe echipaje de poliţie care au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.