JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Victor Sanda s-a stins din viaţă

Victor Sanda, fostul prefect al județului a ajuns cu câteva săptămâni în urmă la Secția de Terapie Intensivă a Spitalului de Urgență Târgoviște iar ulterior a fost mutat la Spitalul Clinic Fundeni, unde în noaptea de duminică spre luni s-a stins din viaţă .Victor-Sanda
Victor Sanda avea mari probleme de sănătate, atât de natură cardiologică, cât și un diabet. Acesta îşi pierduse de curând atât mama cât și soacra. Victor Sanda ar fi împlinit vârsta de 61 de ani pe 1 ianuarie 2016. Această veste a întristat întreaga scenă politică dâmboviţeană dar şi mii de dâmboviţeni care l-au cunoscut.
Colectivul PARTENER TV
Ne sunt sufletele impietrite de durere la aflarea vestii disparitiei premature si nedrepte a domnului Victor Sanda . L-am cunoscut, l-am apreciat, l-am admirat! Suntem alaturi de familia îndoliată. Sincere condoleante!

Primarul comunei Voineşti,Gabriel Sandu
Cu inimile îndurerate, ne rugăm pentru odihna veşnică a celui care a fost un om de aleasă omenie,Victor Sanda.
Odihnească-se în pace!

Mesaj de condoleanţe din partea domnului Gheorghe Popescu,directorul Crucii Roşii Dâmboviţa

S-a stins din viaţă un OM care a ştiut să fie mereu alături de oameni şi i-a iubit deopotrivă pe toţi. Un OM care s-a implicat cu dăruire în viaţa socială, politică şi administrativă a judeţului nostru, având realizări deosebite şi onorând cu pricepere înalte funcţii, între care şi cea de Prefect al Judeţului Dâmboviţa.Este un moment greu pentru noi toţi cei care l-am cunoscut.Domnul Victor Sanda  va rămâne în inimile noastre pentru totdeauna, ca prieten devotat, corect, cinstit şi puternic. Sincere condoleanţe familiei îndurerate! Ne rugăm ca Bunul Dumnezeu să mângâie sufletele celor rămași îndurerați de tragica despărțire! Dumnezeu sa-l ierte! Ec.Gheorghe Popescu,directorul Crucii Roşii Dâmboviţa

PSD Dâmboviţa:”Dumnezeu sa-l odihnească pe cel ce a fost VICTOR SANDA „

Organizaţia Judeţeană Dâmboviţa a PSD a primit cu tristeţe vestea încetării din viaţă a celui ce a fost VICTOR SANDA.Cuvintele sunt de prisos pentru a exprima regretul ce ne-a cuprins la auzul dispariţiei fulgerătoare a celui care va rămâne în memoria noastră, ca imagine a unui om cu însuşiri deosebite, exemplu de responsabilitate civică, de discreţie şi devotament. Calităţile sale intelectuale şi umane, spiritul său echilibrat şi responsabil l-au ajutat pe VICTOR SANDA să joace un rol constructiv atât în viaţa administrativă, cât şi în viaţa politică a judeţului.

Organizaţia Judeţeană Dâmboviţa a PSD transmite pe această cale sincere condoleanţe şi gânduri de alinare familiei îndurerate.

Dumnezeu să-i odihnească în pace sufletul bun!

 Preşedinte PSD Dâmboviţa

 ADRIAN ŢUŢUIANU

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.