JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

VICTOR SANDA A FOST CONDUS PE ULTIMUL DRUM !

Mare durere şi tristeţe în municipiul Târgovişte. Fostul prefect al judeţului Dâmboviţa, Victor Sanda,a fost înmormântat astăzi,10 decembrie în Cimitirul Central din Târgovişte,în prezenţa a sute de prieteni şi oameni care l -au cunoscut, politicieni colegi de partid şi din opozitie. Familia Sanda,Liliana,soţie,Raluca şi Antonio,copii,l-au plâns şi îi vor păstra vie candela amintirii şi s-au rugat bunului Dumnezeu să-l ierte şi să-l odihnească în lumea celor buni şi drepţi. La Catedrala Mitropolitană,a fost depus trupul neînsufleţit si Înaltpreasfinţitul Părinte Arhiepiscop şi Mitropolit dr.Nifon Mihăiţă a oficiat slujba de înmormantare.victor sanda
Ploaia a încetat când s-a făcut timpul de plecare spre Cimitirul Central din Târgovişte,dar a fost o mare de lacrimi a celor care l-au cunoscut si l-au iubit pe Victor Sanda. Dumnezeu să-l ierte şi să-l odihnească în pace!Victor Sanda a murit pe 8 decembrie dimineaţă,la Spitalul Fundeni din capitală,unitate medicală în care a fost internat aproape două săptămâni în urma unor probleme grave la inimă. familia sandaInitial,fostul prefect,a fost internat o perioadă şi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte,iar ultimele luni au fost extrem de grele pentru fostul lider PSD,în condiţiile în care au decedat mama sa şi soacra . inmormantare victor sandaVictor Sanda ocupa postul de prefect din octombrie 2012 şi până în noiembrie 2014,dar a mai îndeplinit această funcţie şi în perioada 2001-2004 si a fost si deputat PSD în legislatura 2004-2008,iar în octombrie 2012 a fost numit din nou prefect al judeţului Dâmboviţa,fiind schimbat din funcţie în luna noiembrie,prin decizia Guvernului Romaniei.Victor Sanda ar fi împlinit 61 de ani luna viitoare,pe 1 ianuarie.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.