JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.
style1 style2 style3
AntenaDâmboviţa
.

POLITIC

Atacurile deputatului Radu Popa la adresa preşedintelui PSD Dâmboviţa nu i-au lăsat pe unii membrii importanţi ai PSD Dâmboviţa să rămână indiferenţi

Autor  Ultima actualizare: 6th December 2014

Atacurile deputatului Radu Popa la adresa preşedintelui PSD Dâmboviţa nu i-au lăsat pe unii membrii importanţi ai PSD Dâmboviţa să rămână indiferenţi. alin manole
Vicepreşedintele PSD Dâmboviţa, Alin Manole este unul dintre oamenii care rar iese să vorbească deviza lui fiind faptele însă de această dată a ieşi cu o declaraţie pe pagina sa de socializare:

Intr-un partid mare asa cum este PSD-ul,fata de alte partide de buzunar,odata la 2 ani se organizeaza statutar alegeri.Dupa stiinta mea in februarie sau martie ,orice coleg poate candida incepand de la functia de presedinte al unei organizatii de cartier la cea de presedinte al organizatiei.
Daca obtine mai multe voturi si are un proiect bun sant sigur ca va fi votat de majoritatea membrilor.Doritorilor le urez succes.

O sa fac apel putin la istorie pt a intelege anumite lucruri.
Atunci cand nimeni nu indraznea sa candideze sau sa spuna macar ceva rau de Florin Popescu si de Pdl ,Adrian Tutuianu a fost singurul care a iesit la bataie.
Unii colegi de partid preferau intelegerile facute pe sub masa,iar altii isi vedeau linistiti de afacerile lor cu statul reprezentat de puterea de atunci.
Am mers atunci cu Adrian Tutuianu si cu Ioan Marinescu,din localitate in localitate fie vara fie iarna pt a explica oamenilor ca exista totusi o alternativa la un regim politic care stapanea tot judetul.
Ce-mi spuneau colegii de partid,unii astazi mari sustinatori ai lui Adrian Tutuianu sau alti oameni bine intentionati?
Ca puterea de atunci va cumpara voturi de 10 mil de euro ,iar noi nu avem decat sa privim cum vom pierde.Mai mult unii se si vedeau vicepresedinti ai CJD,si negociau pt asta cu puterea de atunci.
Cam asta era situatie,restul sant povesti.Dupa ce Adrian a castigat,toata lumea il sprijinise,toti erau prietenii nostrii,ne spuneau cat au ajutat ei si cat au pus umarul la castigarea alegerilor.
Adrian Tutuianu nu este un om fara defecte,dar este omul care a facut ca Psd-ul in judetul Dambovita sa fie din nou castigator,atunci cand unor colegi de-ai nosrii le era mai bine in opozitie.
Este un om cinstit si integru cu o putere de munca pe care nu am vazut-o la nici un lider politic si un om care vrea sa faca ceva bun in exercitarea functiilor publice.
El conduce astazi una dintre cele mai puternice organizatii din tara care a obtinut pt Victor Ponta,peste 150 000 de voturi.Rezultate remarcabile la parlamentare,toate colegiile castigate de PSD,la europrlamentare si referendum la fel.
Unii au ajuns parlamentari numai si numai datorita faptului ca Adrian Tutuianu a castigat CJD.
Sant colegi de-ai mei care uita acest lucru,si uita si faptul ca alta ar fi fost situatia daca nu se castiga Consiliul Judetean.Probabil ca multi nu se mai inghesuiau pe colegile pt Camera si Senat.
Le spun unora care nu cunosc istoria acestui partid ,pt ca nu au de unde,ca noi am fost aici alaturi unii de altii si in 2004 si in 2009 si acum in 2014.
Au fost momente grele,momente in care se poate testa caracterul oamenilor,am fost si vom ramane impreuna, o echipa formata in timp cu bune si cu rele.radu popa si tutuianu
Toti avem calitati si defecte,am fost alaturi in multe batalii electorale si sant sigur ca in aceste momente grele vom stii sa strangem randurile si sa fim o echipa unita.
Unii ocupa functii importante cum ar fi cea de Presedinte executiv -prietenul meu Leonardo Badea,cu care am trecut prin multe asa cum ii place si lui deseori sa povesteasca,la fel si Corneliu Stefan.
Am inceput toti ca o echipa de oameni tineri si am invatat de la cei cu mai multa experienta la vremea respectiva Ion Stan,Adrian
Țuțuianu,Victor Sanda,Gheorghe Ana.
Adrian Tutuianu este astazi presedintele partidului,asa cum a fost si Ion Stan care a tinut partidul unit in opozitie intr-o perioada foarte dificila,si cu siguranta vor urma si alti presedinti.Sant sigur ca nu are ca obiectiv sa iasa la pensie din functie de presedinte,dar avand in vedere ca l-am ales pt aceasta functie sa il sprijinim si sa fim uniti in jurul liderului indiferent de numele lui.
Asa cum am spus Adrian are si defecte ,ca noi toti de altfel,dar oamenii de caracter si cu caracter,isi spun lucrurile astea in fata si nu-si spala rufele decat in familie.

Dragi colegi, parlamentari unii care santeti mai de curand veniti in judetul Dambovita,ar fi bine sa intelegeti ca aici la Dambovita desi mai sant animozitati intre diferiti lideri ai partidului avem o istorie comuna,am trecut prin multe si am ramas uniti,in concluzie avem un trecut impreuna ,un prezent si prin urmare si un viitor.
In incheiere vreau sa transmit un gand bun si faptul ca rugaciunile nostre se indrepta catre un om aflat intre-o perioada mai grea a vietii sale Victor Sanda ,un om de la care toti am avut cate ceva de invatat

Războiul a pornit în PSD Dâmboviţa şi asta numai datorită unei declaraţii făcută de parlamentarul Radu Popa, pe pagina sa de socializare unde a lansat atacuri dure la adresa preşedintelui PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu. După ce a apărut aceste atacuri la adresa preşedintelui PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, nu au întârziat să apară şi drepurile la replică din partea altor social-democraţi dâmboviţeni faţă de afirmaţiile lui Radu Popa, considerate nedrepte.

Declaraţia de pe pagina de socializarea a deputatului Radu Popa

“Ieri după’amiază, la sediul psd db a fost prima ședință a bpj, după câștigarea alegerilor prezidențiale de către echipa condusă de Liviu Dragnea, a două oară consecutiv.
Preşedintele psd db, adrian țuțuianu s’a lansat în tradiționalele vocalize politice pe care le porecleste opinii. Așa cum ne’a obișnuit, toți suntem de vină cu ceva, iar el e singurul care muncește.
Personal, recunosc, sunt de vină că nu am susținut campania de promovare a candidatului Cristi Stan la primărie, mascată pe lângă pozele de campanie ale lui Victor Ponta,aflate, din întâmplare pe aceleași mașini.adrian tutuianu si radu popa Sunt de vină pentru că nu am contribuit financiar la campanie, dar am fost mereu încrezător că patronii firmelor care lucrează pe banii CJ prin Moreni și prin vreo alte 15-20 de comune au fost niște donatori generoși, altfel, nu se poate explica presiunea pe care adrian țuțuianu și un alt angajat al CJ DB au făcut’o asupra unora dintre primari pentru ca aceștia să semneze și să achite lucrări fictive de apă și canalizare.
Mai recunosc faptul că m’am întâlnit, am zâmbit și mi’a făcut plăcere să discut cu dl.Victor Sanda, atât în perioada în care dl. Jean Marinescu își făcea loc în corpul funcționarilor publici pentru a ocupa funcția care nu era liberă, dar și după ce dl.Sanda a fost schimbat mârlăneşte din funcție, la presiunea lui țuțuianu . Astăzi, când fostul camarad de luptă al lui țuțuianu respiră cu ajutorul aparatelor medicale, mulțumirile pentru această dramă, vin tot de la președintele psd db.
În încheiere recunosc și că sunt de părere că senatorul Leonardo Badea ar fi o variantă mai bună pentru președinția organizației județene a psd db, opinie pe care o împărtășesc alături de mai mulți parlamentari și primari din județ”

REPLICI LA AFIRMAŢIILE LUI RADU POPA
Deputat Ionuţ Sǎvoiu,vicepreşedinte PSD Dâmboviţa:

“Sunt dezamăgit de astfel de opinii exprimate în spațiu public. Ele alimentează o stare conflictualǎ inutilǎ din punctul de vedere al angajamentului comun de a susţine continuarea şi soliditatea actului guvernamental.Cred pe agenda fiecărui parlamentar sau ales local trebuie sǎ existe alte prioritati ținând cont cǎ de săptămana viitoare se dezbate proiectul de lege al bugetului de stat pentru anul 2015, iar finanțarea unor obiective importante pentru judet este mai mult decât necesară pentru o evoluție economică care ar influența în bine viața dâmbovițenilor. Ionut SavoiuOpiniile exprimate de Radu Popa nu reprezintă un punct de vedere reprezentativ al ședinței de ieri deoarece el nu a participat direct, deși are acest drept. Era firesc si statutar ca astfel de discuții sa aibă loc in cadrul Biroului Permanent Judeţean, şi nu în mass – media Naţionalǎ, mai ales cǎ domnia sa este foarte nou în Târgovişte. Cred cǎ un dialog deschis este mai mult decât util şi face mai mult bine organizației judeţene decât un nou scandal de presǎ.Am analizat cu primarii şi președinţii de organizaţii din Colegiu TITU, poziția colegului meu şi toți aceștia nu sbscriu acestui fel incorect de atitudine politicǎ”
Cristian Stan,preşedinte PSD Târgovişte:
“Am citit, deloc suprins, declarațiile deputatului Radu Popa. Nu pot să le numesc opinii politice, pentru că manifestările domniei-sale se încadrează în alt domeniu de specialitate. Câteva răspunsuri, însă, merită:
1. În calitate de vicepreședinte al PSD Dâmbovița, mă delimitez ferm de afirmațiile acestuia. Ele nu reprezintă un punct de vedere al Organizației Județene, ci doar închipuiri personale.
2. Radu Popa este un adaos forțat la PSD Dâmbovița. Nimeni nu știe exact de unde a aterizat, în numele căror principii vorbește și pe cine reprezintă. Toată lumea știe, însă, că urăște efortul. De asta ne-am convins în campanie.
3. Apropo de campanie și de rezultate. Eu pot să îmi asum deschis responsabilitatea acestei campanii. Îi rog, însă, pe membrii și activiștii PSD Târgoviște, pe cei alături de care am mers zeci de kilometri pe jos, am urcat și coborât sute de scări de bloc, am parcurs toate cartierele municipiului, să ne spună de câte ori s-au intersectat cu Radu Popa și ce ajutor ne-a oferit el în campanie. E lesne să critici și dificil să construiești.cristian stan
4. Cred că personajul se va trezi într-o dureroasă inferioritate în acest demers pe care l-a inițiat. Știm că-i place „circul”, dar și „circul” îl place pe el. Cu animatori de ocazie nu poți pretinde că faci politică de calitate.
5. Alegerile prezidențiale au fost câștigate în județul Dâmbovița în mod categoric. Așa cum au fost câștigate și cele europarlamentare, și cele parlamentare, și referendumul de suspendare a președintelui, și alegerile locale. A fost un efort comun extraordinar al unei echipe conduse de Adrian Țuțuianu. Cine nu înțelege lucrurile astea, dorește, probabil, eșecul PSD Dâmbovița.”
Senatorul Leonardo Badea, preşedinte executiv PSD Dâmboviţa:
„În acest moment, consider că preocupările noastre politice trebuie să fie altele. Altfel, este necesar să
înţelegem mesajul electoratului şi să ne abţinem de la atacuri între colegi, în interiorul partidului”

Primarul comunei Sotânga, Constantin Stoe, vicepreşedinte PSD Dâmboviţa ŞI preşedintele Ligii aleşilor locali PSD Dâmboviţa:
„ Într-o democraţie sănătoasă funcţionează prezumţia de nevinovăţie. Deci, trebuie să dovedească
afirmaţiile pe care le face. Şi, dacă pe „căldura” asta, are chef să-şi facă imagine gratuită pe spinarea
altora, să fie sănătos. constantin stroeDin punctul meu de vedere, nici nouă nu ne face bine, nici lui nu-i face bine
poziţia asta pe care o are. N-am auzit niciodată la colegi de-ai mei, primari, de minuni de genul ăsta,
de care vorbeşte el.Partidul trebuie să ia o decizie în ceea ce-l priveşte pe Radu Popa. Hai sa ne întoarcem la modul cum a ajuns în organizaţie şi, pe aceeaşi cale de consecinţă, poziţia inversă: să fie pus la dispoziţia conducerii naţionale şi să hotărască la nivel central. Pe noi ar trebui să ne cam lase-n pace, că am muncit de ne-au sărit capacele”

Related articlesDÂMBOVIŢA

Unul dintre spitalele Găeşti, Moreni sau Pucioasa trebuie să devină spital dedicat tratării cazurilor de COVID-19

Trebuie să înţelegem oameni buni că prin respectarea tuturor măsurilor impuse de autorităţi şi prin alte măsuri stricte ce trebuie luate urgent de instituiile abilitate

Reabilitarea şi modernizarea infrastructurii şcolare de pe raza municipiului Târgovişte reprezintă o prioritate pe agenda administraţiei târgoviştene

Reabilitarea şi modernizarea infrastructurii şcolare de pe raza municipiului Târgovişte reprezintă o prioritate pe agenda

Incredibil dar adevărat, primarul  Ion Dicu s-a făcut singur cetăţean de onoare al comunei pe care o conduce

Sâmbătă, în comuna  dâmboviţeană Pietroșița,  s-a marcat Ziua localităţii.   Deşi pare absurd însă aceasta este

Administraţia târgovişteană a demarat în forţă o serie de investiţii în cartierul Sagricom ce vor contribui substanţial la dezvoltarea cartierului

În plin proces de execuţie se află şi o serie de proiecte de amenajare urbanistică,

Mai multe localităţi din Dâmboviţa sunt afectate de inundaţii

În urma precipitaţiilor abundente căzute în ultimele ore, mai multe gospodării din oraşul Răcari şiACTUAL

Măștile pot fi un instrument care să ne ajute să„aplatizăm curba îmbolnăvirilor”

Măștile chirurgicale produse de Compania MACRATEX OPTIM, combină designul ergonomic pentru confort cu tehnologii brevetate care ajută la o respirație mai ușoară și o protecție confortabilă împotriva pericolelor externe.

SITUAȚIA ÎN DÂMBOVIȚA: Un deces și 14 infectați

Autorităţile din judeţul Dâmboviţa sunt în alertă în ceea ce priveşte situaţia din comuna dâmboviţeană Corbii Mari

Până astăzi, 20 martie, pe teritoriul României, au fost confirmate 308 cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus)

Până astăzi, 20 martie, pe teritoriul României, au fost confirmate 308 cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre cele 308 de persoane confirmate pozitiv, 31 au fost declarate vindecate

COVID–19: 277 de cazuri de persoane infectate, 25 vindecate

BULETIN DE PRESĂ 19 Martie 2020, ora 13.00 Până astăzi, 19 martie, pe teritoriul României,

Jandarmii, mesagerii lui Moș Crăciun

În preajma sărbătorilor de iarnă, reprezentanți ai Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmbovița și ai CentruluiArticole Recente


SOCIAL

Unul dintre spitalele Găeşti, Moreni sau Pucioasa trebuie să devină spital dedicat tratării cazurilor de COVID-19

Trebuie să înţelegem oameni buni că prin respectarea tuturor măsurilor impuse de autorităţi şi prin alte măsuri stricte ce trebuie luate urgent de instituiile abilitate

Informare privind proiectul “Venus- Împreună pentru o viață în siguranță!”

           Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Dâmbovița, implementează în calitate de

A fost inaugurat podul peste râul Slănic, din localitatea Gura Ocniței

Președintele Consiliului Juețean Dâmbovița, Alexandru Oprea, alături de vicepreședintele Alin Manole, secretarul județului – Ivan

Turişti ajutaţi de jandarmii montani

 Jandarmii montani de la Postul Zănoaga au intervenit azi-noapte, în urma unui apel prin SNUAU

Iată cele 10 semne, prin care vei deosebi un om deștept de unul prost

„Te poți molipsi de prostie sau de înțelepciune la fel de ușor, ca de o

Incredibil dar adevărat, primarul  Ion Dicu s-a făcut singur cetăţean de onoare al comunei pe care o conduce

Sâmbătă, în comuna  dâmboviţeană Pietroșița,  s-a marcat Ziua localităţii.   Deşi pare absurd însă aceasta este

Reprezentanți ai Ministerului Economiei, vizită în județul Dâmbovița

Joi, 12 iulie 2018, Ion Radu, secretar de stat în Ministerul Economiei, însoțit de doi

Conducerea Inspectoratului Şcolar Dâmboviţa a susţinut o conferinţă de presă în cadrul căreia a făcut un bilanţ al rezultatelor Evaluării Naţional, Bacalaureatului şi primei etape  de admitere la liceu.

 Conducerea Inspectoratului Şcolar Dâmboviţa a susţinut o conferinţă de presă în cadrul căreia a făcut

Voluntarii Filialei de Cruce Roșie Dâmbovița au distribuit 6 paturi nou nascuți și 356 cearceafuri către secția neonatologie a Spitalului Orășenesc Găești

Campania ,,Hai să dăruim un nou început pentru un nou-născut”, desfășurată în cadrul parteneriatului dintre

Primul proiect de la nivelul regiunii Sud Muntenia în cadrul Axei prioritare 4

Vineri, 27 aprilie, s-a depus primul proiect de la nivelul regiunii Sud Muntenia în cadrul

Situaţia drumurilor dâmboviţene

Societăţile dâmboviţene responsabile cu deszăpezirea au intervenit pe toate drumurile publice din Judeţul Dâmboviţa, astfel

Campania,,Hai să dăruim un nou început pentru un nou-născut”, a ajuns și în Maternitatea Târgoviște din cadrul  Spitalului Județean de Urgență Târgoviște

Campania,,Hai să dăruim un nou început pentru un nou-născut”, a ajuns și în Maternitatea Târgoviște

Maternitatea Târgoviște  se numără  printre cele 41 de maternități din România, echipate cu pătuțuri și lenjerii de către Crucea Roșie Română

Maternitatea Târgoviște  se numără  printre cele 41 de maternități din România, echipate cu pătuțuri și

Zilele oraşului Răcari 2017

Pe parcursul a două zile, 12-13 august 2017,  oraşul Răcari  va îmbrăca hainele de sărbătoare.

VIDEO. Copil salvat dintr-un puț la Răcari, județul Dâmbovița

O fetiţă de 5 ani din orașul Răcari a fost salvată de pompierii dâmbovițeni. Copila

CJ Dâmbovița  a repartizat sumele pentru echilibrarea bugetelor locale

Consiliul Judeţean Dâmbovița a aprobat hotărârea privind repartizarea, pe anul 2017, a sumelor  defalcate din

Ghenosu, pe podium la Paştele Cailor

În municipiul Târgoviște, sâmbătă, 4 martie,bulgarii din cartierul Matei Voievod au sărbătorit „Paştele Cailor” sau

„Paştele Cailor”: Acest obicei este unic în România, specific comunităţii bulgarilor de la Târgovişte.

În municipiul Târgoviște, sâmbătă,  4 martie, bulgarii din cartierul Matei Voievod au sărbătorit „Paştele Cailor”

O clipă de neatenție dar și graba o putea costa viața pe o șoferiță în vârstă de 35 de ani

Accident grav pe Bulevardul Unirii din Târgoviște  O clipă de neatenție dar și  graba o

Blocul Dacia din orașul Fieni ce are în componență cinci scări, urmează să fie contorizat la nivel de imobil privind sistemul de alimentare cu apă potabilă.

Blocul Dacia  din orașul Fieni   ce are în componență  cinci scări, urmează să fie  contorizat

Ediţia a III-a a Taberei Naţionale de sculptură „Vasile Blendea”. VIDEO

În perioada 14-22 octombrie 2016, Parcul Industrial Priboiu  găzduieşte ediţia a III-a a Taberei Naţionale

Hotel King lămureşte situaţia furtului din cameră

Hotel King lămureşte situaţia furtului din cameră

În microraionul IV din municipiul Târgovişte continuă lucrările de reabilitare a infrastructurii rutiere şi nu numai. VIDEO

În microraionul IV din municipiul Târgovişte continuă lucrările de reabilitare a infrastructurii rutiere şi nu

Misiune de căutare a părinţilor unei minore găsită înecată într-o baltă din localitatea Mărunţişu – comuna Costeştii din Vale.

În după-amiaza zilei de ieri,18 septembrie a.c., pompierii de la Detașamentul Titu au desfăşurat o

La sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa a avut loc şedinţa festivă de avansare la termen în gradul profesional următor a 67 de poliţişti

La sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa a avut loc şedinţa festivă de avansare la

Un eveniment tragic a umplut de durere sufletele colegilor de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” al judeţului Dâmboviţa

A încetat din viață un om deosebit și un profesionist desăvârșit. Un eveniment tragic a

Începând cu data de 30 iunie 2016, Palatul Potlogi a fost deschis oficial pentru public

Începând cu data de  30  iunie 2016, Palatul Potlogi a fost deschis oficial pentru public.

La Târgovişte a avut loc deschiderea oficială a Turneului internaţional de baschet feminin U16

Luni după-amiază, la Târgovişte a avut loc deschiderea oficială a Turneului internaţional de baschet feminin

În comuna dâmboviţeană Ulmi, la doar câţiva kilometri de municipiul Târgovişte , Arctic urmează să construiască cea mai mare fabrică de maşini de spălat din Europa

În comuna dâmboviţeană Ulmi, la doar câţiva kilometri de municipiul Târgovişte , Arctic urmează să

Conducerea Companiei de Apă a luat toate măsurile pentru a asigura informarea corectă a populaţiei şi instituţiilor competente

 În oraşul Pucioasa şi comunele Brăneşti, Vulcana Băi, Vulcana Pandele şi Doiceşti, sâmbătă seară, Compania