JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

VIDEO. Nepotul lui Nelu de la Ungureni, snopit în bătaie, în trafic, de şase locotenenţi ai lui Ghenosu

Un tânăr de 25 de ani din Dâmboviţa a ajuns, noapatea trecută, la spital, snopit în bătaie de mai mulţi indivizi, dupa ce acesita i-au blocat drumul cu doi copaci pe care i-au tăiat. Rudele victimei spun că agresorii fac parte din gaşca temutului interlop Ghenosu, aflat în închisoare, si s-au răzbunat pe el pentru ca este nepotul unui vechi rival. Poliţia insă , a catalogat acest incident drept unul minor.

Incidentul a avut loc pe un drum judeţean la intrare in localitatea Ungureni. Bătăuşii au premeditat, se pare, totul. razbunare ungureniL-au urmărit pe şofer până aproape de casă, i-au blocat drumul cu doi copaci tăiaţi dintr-o livadă şi l-au snopit în bătaie cu topoarele şi bâtele.
Victima, un tânăr în vârstă de 25 de ani, este nepotul unui alt interlop cu care Ghenosu a avut un conflict în plină stradă, în urmă cu câţiva ani, la o casă de pariuri din Târgovişte. Rudele victimei povestesc că băiatul a fost pândit şi cel mai probabil agresorii au vrut să se razbune, iar poliţiştii au sosit cu intârziere la locul faptei.razbunare ungureni Ca să întărească spusele oamenilor, agenţii sosiţi la faţa locului au distrus scena, pentru ca mai apoi, la sosirea criminaliştilor să o refacă din nou.

Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru loviri si alte violenţe şi distrugere.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.