JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

La secția de votare nr. 156 din localitatea Buciumeni s-a procedat la înlocuirea reprezentantului ACL în ziua votului cu încălcarea dispozițiilor art. 15 alin. 2

La secția de votare nr. 156 din localitatea Buciumeni s-a procedat la înlocuirea reprezentantului ACL în ziua votului cu încălcarea dispozițiilor art. 15 alin. 2, care prevede: votare„Reprezentanții formațiunilor politice în Birourile Electorale pot fi înlocuiți, la cererea celor care i-au propus, cu aprobarea Biroului Electoral Ierarhic superior până în preziua votării, iar în caz de deces, îmbolnăviri sau accidente, chiar și în ziua votării, cu respectarea condițiilor prevăzute de art. 16-23”.

Precizăm că, la înlocuirea membrului în cauză, s-a invocat un deces în familie, fapt care nu se încadrează în normele legale.

Partidul Social Democrat a formulat SESIZARE către Biroul Electoral Județean Dambovita, solicitând dispunerea măsurilor legale care se impun.

02.11.2014 Biroul de presă al PSD Dâmboviţa

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.