JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

VIDEO. Vicepremierul Liviu Dragnea a participat la inaugurarea unui centru modern de servicii sociale pentru adulţi cu handicap deschis în Târgovişte

Astăzi, 26 septembrie,vicepremierul Liviu Dragnea a fost în vizită de lucru în Dâmboviţa. centruConcret, vicepremierul Liviu Dragnea a participat la inaugurarea unui centru modern de servicii sociale pentru adulţi cu handicap deschis în Târgovişte. Investiţia a fost realizată prin programul Regio. În cadrul acestui centru social multifuncţional va funcţiona două servicii: un centru de consiliere şi sprijin de reintegrare socială a persoanelor cu boli psihice, având o capacitate de 40 de persoane pe an şi un serviciu de recuperare neuromotorie pentru persoanele cu handicap, cu o capacitate de 200 de persoane pe an.Contractul prevede o finanţare de 3,5 milioane de lei prin programul Regio. Această investiţie reprezintă o premieră în regiunea Sud Muntenia. Centrul a fost realizat pe amplasamentul fostului Spital de Boli Endocrine din Târgovişte, clădirea de patrimoniu fiind de mai mult timp în subordinea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Dâmboviţa.  La eveniment au mai participat preşedintele CJ Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, prefectul Victor Sanda, vicepreşedintele Ioan Marinescu,IPS Nifon,Alexandru Oprea, admnistratorul judeţului,Liviu Muşat, sdirectorul ADR Sud Muntenia, Cristiana Bucur, directorul DGASPC Dâmboviţa şi alţi şefi de deconcentrate.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.