JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

VIDEO. 4000 de social-democraţi dâmboviţeni au participat la Sala Sporturilor din Târgovişte , la Conferinţa judeţeană extraordinară a organizaţiei judeţene a PSD

4000 de social-democraţi dâmboviţeni au participat la Sala Sporturilor din Târgovişte , la Conferinţa judeţeană extraordinară a organizaţiei judeţene a PSD .  congres psdS-a votat susţinerea candidaturii preşedintelui partidului, Victor Ponta, la alegerile prezidenţiale.În sistem de videoconferinţă, fiecare organizaţie judeţeană , inclusiv PSD Dâmboviţa a fost în legătură directă cu Congresul Extraordinar de la Alba Iulia şi celelalte organizaţii din ţară. Scrutinul intern al PSD Dâmboviţa privind susţinerea candidaturii lui Victor Ponta la alegerile prezidenţiale a fost de 16.789 voturi pentru, 2 voturi impotrivă şi 6 abţineri. Preşedintele PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu a întrat în în legătură directă cu Congresul Extraordinar de la Alba Iulia unde a anunţat scrutinul votului privind susţinerea candidaturii lui Victor Ponta la alegerile prezidenţiale în regiunea Sud Muntenia. Judeţul Dâmboviţa a centralizat votul în regiunea Sud Muntenia astfel au fost 62.831 de voturi pentru,52 împotrivă şi 127 abţineri.adrian tutuianu Lansarea oficială a candidatului PSD la preşedinţia României va fi făcută în data de 20 septembrie, chiar de ziua premierului Victor Ponta, care împlineşte 42 de ani. Evenimentul are loc pe Naţional Arena din Bucureşti, pentru care PSD Dâmboviţa se va mobilize. Primul tur al alegerilor prezidenţiale este programat pentru 2 noiembrie, în timp ce câştigătorul va fi stabilit la scrutinul din 16 noiembrie. Mandatul actualului preşedinte va expira în luna decembrie.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.