JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

În perioada 14.07 – 08.08.2014, în cadrul C.P.P.C.J. Ochiuri s-a desfăşurat „Stagiul de formare a monitorilor de intervenţie profesională – seria I”

În perioada 14.07 – 08.08.2014, în cadrul C.P.P.C.J. Ochiuri s-a desfăşurat „Stagiul de formare a monitorilor de intervenţie profesională – seria I” la care au participat 30 stagiari, din care 7 ofiţeri şi 23 subofiţeri din unităţile Jandarmeriei Române.ochiuri
Stagiul de formare a monitorilor de intervenţie profesională vizează formarea aptitudinilor şi atitudinilor militarilor pentru a pune în practică tehnici şi tactici de intervenţie profesională menite să rezolve situaţii problemă apărute pe timpul executării misiunilor specifice, cu sau fără utilizarea mijloacelor tehnice din dotare.
Scopul a fost acela de a transmite cunoştinţe, de a forma atitudini şi deprinderi de acţiune individuală sau în cadrul echipei pentru rezolvarea eficace a situaţiilor apărute pe timpul îndeplinirii misiunilor cotidiene care pot implica acţiuni coercitive, respectând ideea de tehnică în locul celei de forţă, într-un cadru legal, logic, coerent şi eficace, bazat pe principiul legalităţii, principiul gradualităţii şi principiul proporţionalităţii.
În urma evaluării finale toţi cei 30 de participanţi au absolvit stagiul şi au primit brevetul de monitor de intervenţie profesională. Cei mai bine pregătiţi dintre participanmţi care s-au clasat pe primele trei locuri în ordinea mediilor obţinute sunt:
Sg.maj. AGACHE FLORIN IONUŢ – I.J.J. VRANCEA
Plt.maj. BOBÎRSC ADRIAN – I.J.J. MEHEDINŢI
Slt. TRANDAFIR IONUŢ – I.J.J. PRAHOVA

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.