JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

FOTO/VIDEO. Dezvoltarea județului Dâmbovița în perioada de programare 2014 – 2020 prin implementarea proiectelor cu finanțare europeană

Centrul Internațional de Conferințe al Universității Valahia (Corpul K), a fost gazda seminarului ce a avut ca temă principală dezvoltarea județului Dâmbovița în perioada deioan marinescu programare 2014 – 2020, prin implementarea proiectelor cu finanțare europeană, fundamentând astfel propunerile portofoliului de proiecte pentru dezvoltarea județului. liviu musatAvând în vedere adoptarea de către Comisia Europeană a Acordului de parteneriat cu România, în care este stabilită strategia de utilizare optimă, în întreaga țară, seminar corp ka fondurilor structurale și de investiții europene și în contextul pregătirii proiectelor regionale pentru perioada de programare 2014 – 2020, Consiliul Judeţean Dâmboviţa a organizat acest seminar. ionut savoiuÎn cadrul acestui eveniment au participat reprezentanții Ministerului Fondurilor Europene, Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, ADR Sud – Muntenia, Agenției de Finanțare a Investițiilor Rurale, și au fost prezentate propunerile de proiecte prioritare pe care Consiliul Judeţean Dâmboviţa seminar corp kvrea să le dezvolte în perioada 2014 – 2020, asigurându-se astfel continuitatea implementării investițiilor sustenabile, generatoare de creștere economică și noi locuri de muncă.  leonardo badeaDeputatul Ionuţ Săvoiu a fost foarte interesat de modalitatea accesării de fonduri europene în vederea derulării de proiecte privind dezvoltarea judeţului . La eveniment au fost şi edillii localităţilor dâmboviţene care au mare nevoie de fonduri europene pentru dezvoltarea condiţţiilor din comunităţile pe care le conduc .

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.