JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Biroul Politic al PNL a decis mazilirea liderului PNL Dâmbovița, Mihai Volintiru

Decizia este una care îi nemulțumește foarte tare pe liderii de organizații locale ai PNL. Aceștia amenință cu demisia în bloc și se solidarizează cu Volintiru. adina valea la targoviste

Lista demisionarilor din fruntea organizațiilor și din PNL:

–  PNL Pucioasa: Iacob Ciprian

– PNL Răcari: Stan Cristian

– PNL Gura Foii: Bârdeș Laurențiu

– PNL Butimanu: Gabriel Dragnea

– PNL Răzvari: Grigorescu Florin

– Președintele Organiției de Femei PNL Dâmbovița: Cerasela Roșoiu

– Președintele oamenilor de afaceri: Mocănescu Gheorghe

Pe lângă aceștia, sunt deciși să părăsească organizația peste 1000 de simpli membri ai partidului. Situația aruncă întreaga organizație în aer, care, cel mai probabil, se va destructura.

”S-a muncit în ultimul an și jumătate enorm. Noi am găsit 600 de membri și am adus organizația la 6000. Suntem nemulțumiți de Ludovic Orban, care a mai fost președinte și a lăsat un adevărat dezastru în urma lui. Vrea să îl înscăuneze pe Gabriel Grozavu, vicepreședinte al CJ, care votează cot la cot cu PSD și Țuțuianu și finul lui, Gabriel Plăiașu, cel care, cu aproape 200 de voturi, a intrat pe ușa din spate a Parlamentului. În acest moment, Plăiașu a fost găsit incompatibil printr-o decizie a ÎCCJ”, a declarat Ciprian Iacob, liderul PNL Pucioasa, pentru stiripesurse.ro.

”Asta e! A vrut Orban să fie președinte interimar și asta s-a întâmplat. Ce să fac eu dacă demisionează oamenii. E decizia fiecăruia dintre noi ce va face de aici încolo. Dacă Orban crede că poate să facă, să facă!”, a declarat Volintiru

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.