JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

VIDEO. Urgie în Târgovişte. Acoperiş smuls de vât, maşini avariate şi străzi inundate

După temperaturi destul de ridicate , marţi după-amiază furtuna s-a abătut asupra Târgoviştei. 30 de minute de vijelie au fost suficiente ca un acoperiş de bloc să fie smuls, iar patru autovehicule – avariate. acoperis smulsLucrătorii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă au intervin pentru sprijinirea populaţiei. Patru maşini au fost avariate de un acoperis smuls şi mai multe străzi au fost inundate în Târgovişte după o ploaie de numai 30 de minute. Oamenii spun că cerul s-a întunecat dintr-o dată . De asemenea, un copac a fost doborât de vijelie însă din fericire nu a creat pagube.
E jale mare în satele lovite de urgii
Dacă la oraş românii se plâng că vremea capricioasă le-a stricat concediile sau că ţânţarii s-au înmulţit peste măsură, în zona rurală a ţării oamenii au probleme legate de existenţa de zi cu zi.Legumele fie au putrezit în pământul îmbibat de apă, fie au fost culcate la pământ de vijelii. Pomii fructiferi şi viţa-de-vie au fost afectate la rândul lor de ploi. Singura mângâiere a ţăranilor e speranţa în recolte bogate de porumb şi de grâu.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.