JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

VIDEO. Şofer cu alcoolemie de 1,40 mg/l în aerul expirat s-a dat în spectacol, în faţa poliţiştilor , medicilor şi ziariştilor

A lovit o maşină chiar la semafor, iar la spital şi în sediul poliţiei a dat un spectacol de zile mari. Protagonistul este un şofer dâmboviţean prins beat la volan,cu o alcoolemie de 1,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.sofer beat Bărbatul şi- a vărsat nervii şi pe ziarişi.Imeidat după tamponare, şoferul a încercat să fugă însă a fost oprit la timp .Mare a fost mirarea când aparatul etilotest a indicat o alcoolemie de 1,40 mg/l în aerul expirat. Bărbatul a fost dus la Spitalul Judeţean de Urgenţă pentru recoltarea de probe biologice însă acesta şi-a vărsat nervii pe ziarişti.Şoferul turmentat s-a ales cu un dosar penal pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi va trebui să suporte reparaţtiile autoturiusmului avariat.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.