JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Cinci dâmboviţeni care sustrăgeau cablu telefonic de pe raza localităţii I.L. Caragiale au fost depistaţi de jandarmi

Miercuri, 16 iulie a.c., un echipaj din cadrul Jandarmeriei Dâmboviţa, care acţiona pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale pe raza localităţii I.L. Caragiale, în apropierea unui restaurant de pe DN 72 Târgovişte-Ploieşti, a depistat mai multe persoane în timp ce decopertau solul pentru a sustrage cablu de telecomunicaţii.Cablu-De-Telefon
În urma verificărilor efectuate de către cadrele de jandarmerie, a reieşit faptul că cei cinci bărbați cu vâsta între 20 și 40 ani au decopertat solul pe o distanță de aproximativ 30 metri folosind unelte specifice (lopată, cazma, târnăcop) încercând să scoată la suprafață mai multe cabluri de telefonie pe care intenționau să le transporte în vederea valorificării la un centru de colectare a materialelor feroase şi neferoase.

Jandarmii au întocmit persoanelor în cauză actele de constatare, acestea fiind susceptibile de săvârşirea infracţiunii de tentativă de furt calificat, actele fiind înaintate structurilor abilitate pentru finalizarea cercetărilor.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.