JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Ca urmare a inundaţiilor care au loc la sfârşitul săptămânii trecute în localităţile dâmboviţene, Crucea Roșie Română a venit în sprijinul persoanelor afectate cu alimente de bază și produse de primă necesitate

Din depozitul central al Crucii Roșii Române au fost direcționate 100 de pachete de alimente de bază și produse de primă necesitate către Filiala de Cruce Roșie Dâmboviţa , pentru un numar de 100 de familii. Aceste produse au fost déjà distribuite persoanelor sinistrate din localităţile Vlădeni, Dărmăneşti şi Finta ,urmând ca vineri să fie distribuite la Răscăieţi . crucea rosie dambovitaCrucea Roşie Dâmboviţa a mai distribuit paturi,pături şi apă potabilă pentru cetăţenii sinistraţi.Valoarea totală a ajutoarelor se ridică la 26.000 lei.Totodată directorul Crucii Roşii Dâmboviţa, Gheorghe Popescu ne-a spus că se fac demersuri pe lângă anumite societăţi comerciale pentru a reuşi să obţină donaţii constând în materiale de construcţii pe care să le distribuie sinistraţilor pentru refacerea locuinţele afectate de inundaţii.Localnicii ne-au măterturist cu lacrimi în ochi că agoniseala de o viaţă le-a fost luată de ape însă cu Dumnezeu nu te poţi pune.Mai mult, oamenii se tem că furia naturii poate lovi din nou.Edilul din Vlădeni,Marin Călin ne-a mărturist că din noaptea în care inundaţiile au lovit comuna nu mai are somn şi face planton de frică să nu lovească din nou.Sute de gospodării din 12 localităti,trei oraşe şi nouă comune ale judeţului Dâmbovita au fost inundate în urma ploilor torenţiale din noaptea de 10 spre 11 iulie .Acea noapte a fost una de prăpăd în tot judeţul Dâmboviţa.La Dărmăneşti, 200 de curţi şi grădini au fost inundate, la Finta au fost inundate alte 30 de curţi şi şase case, iar la Vlădeni alte 30 de curţi au fost grav afectate. După cum vedem vremea este destul de capricioasă,câteva ore de soare după care ploile şi vijeliile se dezlănţuie.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.