JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Atenționare hidrologică – Cod Galben

Ca urmare a evoluției hidrologice actuale și a prognozei meteorologice pentru următoarele ore, datorită propagării viiturilor formate anterior se actualizează Avertizarea hidrologică din data de 5 mai 2014, fenomenele vizate fiind creșteri de debite și niveluri pe unele râuri din bazinele hidrografice, cu depășiri ale COTELOR DE ATENȚIE ȘI DE INUNDAȚIE.inundatii petresti
Această atenționare este valabilă și pentru județul Dâmbovița, sector aval de confluență cu râul R.Doamnei (județele Argeș, Dâmbovița, Giurgiu, Călărași), râul Dâmbovița, sector aval Ac.Văcărești – SH Lungulețu, pentru intervalul 06.05.2014, ora 10.00- 07.05.2014, ora 12.00.
În funcție de evoluția fenomenelor hidrometeorologice, se va reveni cu actualizarea prognozei hidrologice.
În urma acestei atenţionări au fost înștiințate Comitetele Locale pentru Situații de Urgență din zona vizată, pentru a monitoriza cu atenție evoluția fenomenelor hidrometeorologice la nivelul localităţilor.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.