JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Aflat într-o vizită în județul Dâmbovița, Ministrul Transporturilor, Dan Șova, a afirmat că lucrările la drumul Bâldana – Titu vor începe în acest an și vor fi finanțate din bani europeni.

“Vă invit să vedeți pe site-ul Ministerului Transporturilor Memorandumul privind strategia de absorbție a fondurilor europene din FEDR pentru perioada 2014 – 2020. Veți găsi în interiorul Memorandumului o listă cu 12 proiecte de drum național. Între aceste proiecte se află și Bâldana – Titu, deci avem finanțarea asigurată din Fondul de dezvoltare regională.”, a precizat ministrul.

dan sova si tutuianu
Astfel, potrivit lui Dan Șova, în luna iunie se declanșează procedura pentru achiziția publică de lucrări, prin transmiterea documentației la ANRMAP. Pentru 2014, alocarea financiară disponibilă este de 1,2 milioane de euro. Procedura de expropriere este în curs, iar anul acesta nu va putea fi plătit decât avansul.

În ceea ce privește DN 71 Bâldana – Târgoviște – Sinaia, ministrul a arătat că se lucrează la refacerea studiului de fezabilitate și că în noua Hotărâre de Guvern drumul este extins la patru benzi de circulație. Licitația pentru execuția de lucrări va avea loc până la sfârșitul anului.

În plus, sunt 8,088 milioane de lei alocați pentru întreținerea drumurilor județului Dâmbovița în 2014. “Este o sumă oricum mult mai mare decât a existat în anii trecuți.”, a declarat ministrul Dan Șova.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.