JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

VIDEO. La un pas să fie înghţiţi de apele râului Dâmboviţa! 15 persoane au fost surprinse pe o insulă de pietriş chiar în mijlocul albiei

15 persoane au fost surprinse pe o insulă de pietriş chiar în mijlocul albiei, după ce debitul râului a crescut foarte repede. tiganiCei 15, şapte minori şi opt adulţi, povestesc că au înoptat chiar în albia râului pe o insulă sub un pod în construcţie . Ei spun că seara trecută debitul apei era foarte scăzut şi pentru a se feri de ploaie s- au adăpostit sub podul în construcţie, însă de diminieaţă apa îi înconjurase din toate părţile. A fost nevoie de intervenţia pompierilor militari şi cei voluntari din localitatea Măneşti pentru ca persoanele dar şi căruţele şi caii să fie aduse în siguranţă la mal.Cele 15 persoane , de etnie rromă sunt din localitatea argeşană Dragoslavele şi spun ca au venit în comuna Măneşti pentru a vinde mături. Seara trecută s-au adăpostit sub un pod în construcţie peste râul Dâmboviţa însă în această dimineaţă,debitul apei a crescut după ce a fost deschis barajul Pecineagu din judeţul Argeş. Oamenii , printre care şi şapte copii minori s-au speriat de moarte când s-au văzut inconjuraţi de apă şi au sunat după ajutor la pompieri.A fost nevoie de intervenţia pompierilor militari dar şi a celor voluntari din localitate care , cu ajutorul unui tractor au reuşit să aducă la mal atât cele 15 persoane dar şi caruţele şi caii.După aproximativ o oră , cei 15 şi-au putut continua drumul în siguranţă, însă spun ca a fost cea mai groaznică întâmplare prin care au trecut.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.