JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

VIDEO. 80 de gospodării şi 30 de fântâni au fost inundate la Răscăieţi

80 de gospodării au fost inundate la Răscăieţi , în judeţul Dâmboviţa , în urma unei ploi torenţiale din ultimele 24 de ore . inundatii petrestiA plouat abundant iar pâraiele Holboca şi Jirnov au ieşit din matcă şi au inundat curţile . În numai câteva ore de ploaie gospodăriile din Vultureanca şi Răscăieţi au fost sub asediul apei . Au fost inundate şi 30 de fântâni, 20 de fântâni din gospodăriile oamenilor şi 10 fântâni publice ceea ce face imposibilă alimentarea cu apă potabilă .

Crucea Roşie,Jandarmeria şi Pompierii duc apă la Răscăieţi

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, condus de prefectul judeţului, a hotărât ca în perioada următoare să se execute aprovizionarea cu apă potabilă a locuitorilor din comuna Răscăeţi .Acţiunea de transport şi distribuire a apei potabile este coordonată de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” Dâmboviţa.Transportul apei potabile se face cu cisterne de la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa iar, la distribuirea apei către populaţie participă şi cadre de la Garda de intervenție Vișina din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” Dâmboviţa.De asemenea Crucea Roșie Dâmbovița va distribui un număr de 300 de sticle de apă îmbuteliată.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.