JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Un bărbat de 36 de ani le-a dat de furcă oamenilor legii după ce s-a urcat pe un stâlp de iluminat din incinta societăţii unde lucra

Bărbatul era nemulţumit că nu a primit banii pe orele suplimentare pe care le-a lucrat . Aproape două ore a protestat cocoţat pe un stâlp de electricitate bărbatul ce lucrează ca agent de pază la o societate comercială din satul Colanu,comuna Ulmi . protest pe stalp la zguraOmul era nemulţumit de faptul că patronul nu i-a plătit orele suplimentare. La faţa locului a ajuns un echipaj de Ambulanţă , poliţiştii, dar şi pompierii care au încercat să îl convingă să coboare. „Noi am fost anunţaţi prin 112 că un bărbat protestează pe un stâlp. Ne-am deplasat la faţa locului şi amasigurat zona ”, au precizat echipele de intervenţie. Se pare că patronul a fost cel care l-a convins rapid să coboare de pe stâlp în urma unei convorbiri telefonice,pentru că şeful nu era în judeţ . Ceea ce este foarte important , se pare că protestatarul avea şi el dreptate şi spunem acest lucru deoarece poliţiştii au deschis un dosar penal pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată .Adică ca să se înţeleagă mai clar angajatorul este cercetat pentru această infracţiune pentru că bărbatul care a protestat potrivit poliţiştilor nu a mai primit salariul întreg de trei luni. Nici protestatarul nu a scăpat nesancţionat de oamenii legii,primind o amendă pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice .

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.