JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

S-a rezolvat una dintre cele mai mari probleme din municipiul Moreni. S-a pornit alimentarea cu apă a cartierului Schela Mare

S-a rezolvat una dintre cele mai mari probleme din municipiul Moreni. S-a pornit alimentarea cu apă a cartierului Schela Mare, primarul şi preşedintele CJ au pornit miercuiri  pompele pentru ca apa să ajungă în conductele din Schela Mare.După aceste probe, se vor spăla conductele,se  va face dezinfectearea  conductelor şi apoi  se vor realiza branşările la gospodării . apa moreniSunt plătite prin proiect branşările până la limitele de proprietate:“Administraţia locală a reuşit să termine una dintre lucrările cele mai arzătoare, respectiv introducerea de reţea de apă la Schela Mare. Legat de alimentarea cu apă a municipiului, administraţia a tratat lucrurile în etape, din mai multe puncte de vedere. Pe de-o parte, valoarea întreagă a proiectului depăşea posibilităţile unui singur proiect. Pe de altă parte, nu aveam reţea publică decât pe un anumit segment. Am făcut un contract cu CNI prin care a fost adusă apă până la staţia de repompare, iar de aici până în Schela Mare, într-o altă etapă, printr-o asociere cu CATD, am finalizat lucrarea. Astăzi, pornim pompele şi ducem apă în conducta din Schela Mare. Sunt plătite prin proiect branşările până la limitele de proprietate, iar oamenii au fost deja anunţaţi să-şi pregătească în interiorul proprietăţilor conductele, astfel încât branşările să dureze cât mai puţin. Sunt aproximativ 700 de gospodării care vor fi noi abonate”, a afirmat Constantin Dinu,primar Moreni “Proiectul are nişte întârzieri, o parte a fost recuperată. Investiţia face parte din proiectul european pe POS1 de Apă şi Canal,De aceea vă spuneam eu că la Compania de Apă lucrurile nu trebuie să se blocheze ”, a afirmat  Adrian Ţuţuianu.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.