JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

CRISTIAN STAN: ”Le solicităm celor din PNL să abandoneze un joc politic degradant și să-și concentreze forțele, atâtea câte sunt, pe propriul partid”

Am constatat zilele acestea că Partidul Național Liberal duce lipsă de preocupări reale la nivelul județului Dâmbovița și încearcă să-și umple timpul cu declarații nepotrivite. Nu e prima dată când colegii liberali recurg la acest tertip, în eforturile de a compensa lipsa unei activități politice consistente la „firul ierbii”.CristianStan1
Practic, sub aparența unui „apel”, PNL transmite un avertisment fățiș (ca să nu spunem o amenințare) primarilor Partidului Social Democrat, sugerându-le (la fel de evident) să nu se implice cu toată forța în competiția electorală pentru alegerile europarlamentare, pentru că, printre altele, nu ar fi „lupta lor”.
Demersul PNL nu surprinde, având în vedere practicile organizației județene din ultima perioadă. Dar el nu poate fi acceptat, întrucât reprezintă un atac murdar, întemeiat pe nimic, la Partidul Social Democrat. Vedem zilnic acest gen de amenințări, mai mult sau mai puțin subtile, venind din partea lui Traian Băsescu și materializându-se, ulterior, într-un spectacol propagandistic de justiție televizată. Probabil că e și scopul intimidărilor la adresa oamenilor din Partidul Social Democrat, a primarilor cu precădere. Nu ne-am fi dorit ca strategia de supraviețuire politică a președintelui să fie preluată cu așa entuziasm de PNL, dar, probabil, face și asta parte din scenariul coaliției Crin Antonescu – Traian Băsescu, dimpreună cu distrugerea USL.
Le solicităm celor din PNL să abandoneze un joc politic degradant și să-și concentreze forțele, atâtea câte sunt, pe propriul partid. Primarii Partidului Social Democrat sunt oameni onești, gospodari ai locului, care au demonstrat că se bucură de încrederea comunităților din care fac parte. Și, cel mai important, au înțeles că lupta aceasta e a lor mai mult ca oricând. Pentru că ea poate însemna, mai devreme sau mai târziu, finalul unui regim polițienesc absurd, în care toate regulile sunt încălcate doar pentru interesele câtorva indivizi celebri.

Cristian Daniel Stan
Președinte PSD Târgoviște, purtător de cuvânt PSD Dâmbovița

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.