JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Un dâmbovițean care se afla în dificultate în Masivul Montan Bucegi a fost sprijiniţi de jandarmii montani

Un echipaj din cadrul Postului de Jandarmi Ordine Publică Montan Zănoaga, aflat în patrulare pe traseele montane a intervenit în zona „Table”, din Masivul Montan Bucegi pentru sprijinirea unei persoane care se afla în imposibilitatea de a-şi mai continua deplasarea, din cauza epuizării fizice și a echipamentului inadecvat.jandarm
În urma intervenţiei jandarmilor montani bărbatul în vârstă de 46 ani, fost angajat la o cabană a fost transportat în siguranță până în zona Sanatoriului Moroeni, în prezent fiind în afara oricărui pericol.
***
Turiştii aflaţi în dificultate în zona Platoului Montan Bucegi pot apela cu încredere numărul de telefon 0749.058037 sau numărul unic de urgenţă “112” pentru a obţine sprijinul imediat al jandarmilor montani.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.