JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

PSD Dâmboviţa va contribui cu 165.000 lei la achiziţionarea sediului central al paridului din şoseaua Kiseleff nr. 10.

Toţi membrii Partidului Social Democrat vor pune mână de la mână pentru a achiziţiona clădirea din Şoseaua Kiseleff, unde îşi are sediul PSD. Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, joi, după reuniunea CExN, că partidul a achiziţionat sediul central din Şoseaua Kiseleff nr. 10, acesta urmând a fi achitat în doi ani din cotizaţiile plătite de organizaţiile judeţene din întreaga ţară.

AdrianTutuianu
AdrianTutuianu

Pe ordinea de zi a CExN figura validarea hotărârii luate de BPN privind achiziţia sediului central al paridului din Şoseaua Kiseleff nr. 10. Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a precizat că partidul va achiziţiona numai clădirea sediului, nu şi curtea, având în vedere că terenul este foarte scump. Sediul a fost evaluat la suma de 980.000 de euro, care va fi achitată de partid din cotizaţii, urmând a se plăti un avans de 10% şi rate lunare în cuantum de 20.000 de euro. Dragnea a mai spus că PSD plăteşte în acest moment 9.000 de euro pe lună pentru chiria sediului şi a terenului, ceea ce i se pare foarte mult. Potrivit lui Dragnea, transferul de proprietate se va face după ce PSD va achita ultima rată. în judeţul Dâmboviţa, aproape 33.000 de social-democraţi vor contribui la achiziţionarea sediului: “S-a stabilit să achiziţionăm sediul central al Partidului Social Democrat din Şoseaua Kiseleff, cu contribuţii pe care să le aducă organizaţiile judeţene în doi ani, într-un contract de leasing financiar care include clădirea, dar nu include terenul aferent acestei locaţii. Terenul este proprietatea statului, este în administrarea RA-APPS şi pentru acest teren partidul va plăti în continuare, aşa cum face şi astăzi, chirie către RA-APPS… PSD Dâmboviţa va trebui să contribuie în doi ani cu 5 lei de membru. Avem aproape 33.000 de membri de partid, înmulţim cu 5 şi sunt convins că putem să rezolvăm acest lucru, inclusiv cu sprijinul membrilor de partid de rând, pentru că sunt oameni care întotdeauna au spus că 5 lei pe lună, sau doi lei, sau un leu pot să dea şi ei la partid”, a afirmat preşedintele PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu. De la Dâmboviţa ar urma să se strângă 165.000 lei pentru achiziţionarea sediului central al paridului din Şoseaua Kiseleff nr. 10.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.