JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

VIDEO. O nouă hală de producţie pusă în funcţiune la Parcul Industrial Moreni. Parcul Industrial Moreni a ajuns să fie închiriat 100%

Dacă se vrea, se poate.Plecând de la acest principiu, Parcul Industrial Moreni a ajuns să fie închiriat 100%.În spaţiile de producţie administrate de Consiliul Judeţean Dâmboviţa muncesc aproximativ 1000 de dâmboviţeni. inaugurare hala la parcul industrial moreniReţeta succesului în aceste vremuri de criză este seriozitatea şi implicarea celor care conduc destinele Parcului Industrial Moreni .Aproximativ 1000 de oameni muncesc în momentul de faţă în Parcul Industrial Moreni şi sunt 31 de firme.. Suprafaţa acestuia a fost închiriată 100% către diverşi agenţi economici care au găsit în parc condiţii optime pentru demararea şi dezvoltarea afacerilor.Mihai Petrescu,Directorul Parcului Industrial Moreni nu a stat cu mâinile în sân, a adus parcul la standarde europene, a făcut demersuri continue de modernizare a acestuia şi de a atrage investitori.Astăzi,preşedintele CJ Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu împreună cu prefectul Victor Sanda,directorul Parcului Moreni , primarul din Moreni au inaugurat în cadrul Parcului Industrial Moreni o hală de producţie ce a fost închiriată deja unei societăţi al cărui obiect de activitate este „Fabricarea altor articole de îmbrăcăminte ”.Deja societatea şi-a început activitatea şi au fost angajate 180 de persoane.Prin decizia CJ Dâmboviţa nr.68din 17 iulie 2012 au fost transferate de la Direcţia Patrimoniu a CJ Dâmboviţa elemente componente ale unei hale de producţie şi astfel a fost realizată o nouă hală în parcul de la Moreni.Hala nou construită are o suprafaţă de 1683 metripătraţi,o lungime de 46,7 metri şi o lăţime de 36 metri.Au fost amenajate spaţiu de producţie,birouri,grupuri sanitare,sală de mese şi depozite.Valoarea totală a investiţie realizată de CJ Dâmboviţa a fost de 947.761,04 lei.În acest an un investitor varealizadin fonduri proprii tot în cadrul Parcului Moreni o hală productivă unde va funcţiona o instalaţie de protecţie prin zincare.cj Dâmboviţa şi conducerea Parcului Moreni au un proiect de modernizare a racordului electric şi a reţelelor interne, proiect în curs de realizare , în valoare de 3 milioane lei .O altă preocupare este extinderea suprafeţei parcului ca urmare a solicitărilor din partea unor investitori străini.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.