JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

VIDEO. Un jandarm de 35 de ani băut ,cu o alcoolemie de 1,01 mg/l alcool în aerul expirat a ajuns la spital împreună cu doi prieteni

Un jandarm de 35 de ani băut ,cu o alcoolemie de 1,01 mg/l alcool în aerul expirat a ajuns la spital împreună cu doi prieteni după ce a pierdut controlul volanului maşinii pe care o conducea,iar ulterior autoturismul a părăsit carosabilul,a lovit un cap de pod şi s-a oprit într-un gard,răsturnându-se. accident tituAutovehiculul a fost grav avariat în urma accidentului,iar medicii spun că cei trei răniţi sunt în stare stabilă,în afara oricărui pericol,în timp ce jandarmul este cercetat penal pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi vătămare corporală din culpă.
Jandarmul nu era în timpul programului în momentul producerii accidentului.Bărbatul de 35 de ani şi prietenii săi se întorceau spre casă de la un club din oraşul Titu,moment în care jandarmul băut nu a mai putut controla maşina care a ieşit în décor şi a avariat un cap de pod şi gardul unei case.Ancheta în acest caz continuă,iar reprezentanţii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa urmează să fie informaţi despre faptul că angajatul instituţiei este cercetat penal,ancheta poliţiştilor desfăşurându-se cu şoferul în stare de libertate.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.