JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

VIDEO. Reprezentanţii Crucii Roşii, filiala Dâmboviţa , au ţinut să le facă o vizită şi un mic dar unor copii din comuna dâmboviţeană Sălcioara

De Crăciun simţi lipsa celor dragi mai mult decât oricând. Este greu să fii singur, să nu ai alături părinţii .Pornind de la acest gând, reprezentanţii Crucii Roşii, filiala Dâmboviţa , au ţinut să le facă o vizită şi un mic dar unor copii din comuna dâmboviţeană Sălcioara. crucea rosie dambovitaUn strop de bucurie în prag de sărbători au dus voluntarii Crucii Roşii Dâmboviţa în casa unei bunici care-şi creşte singură trei nepoţi. Copiii, doi băieţi şi o fată sunt trei fraţi abandonaţi de părinţi, care sunt crescuţi de bunica lor cu doar 350 de lei, pensie de CAP.Femeia le oferă atunci când are, în rest i-a educat să rabde. De cele mai multe ori, femeia nu mănâncă nimic zile în şir pentru a le da nepoţilor. Este drama prin care trec trei copii, care părăsiţi fiind de părinţi au rămas în grija bunicii lor. Cel mai mare suferă şi de o boală destul de gravă . Au fost părăsiţi de tatăl lor în urmă cu ani buni . Într-o bună zi şi mama lor i-a luat urma tatălui . Niciunul nu vrea însă să mai ştie nimic de soarta copiilor  pe care i-au adus pe lume:”Eu îi cresc,nu mă îndur de ei.Au fost părăşiţi de părinţi.Mă descurc cum pot.Mă las pe mine şi le dau lor.Nu cer absolutul,ştiu că nu avem.Sincer drămuiesc ultimul ban pe care îl au la şcoală ”, ne-a declarat bunica.”În urma unui apel şi a anchetei sociale am reuşit împreună cu oameni de suflet şi Direcţia de Sănătate Publică Dâmboviţa să aducem un strop de bucurie acestor copii care sunt crescuţi doar de bunică.Acţiunile noatre vor continua în perioada următoare.Am constatat cu mare bucurie că în fiecare zi vin oameni la sediul nostru şi donează bani sau alimente pentru a ajuta familiile nevoiaşe   ”, a declarat Gheorghe Popescu, directorul Crucii Roşii Dâmboviţa. Cei trei copii nevinovaţi duc o viaţă amărâtă  alături de bunica lor care nu are decât 350 de lei pe lună. Oricine doreşte că ajute persoane nevoiaşe şi să se alăture gesturilor voluntarilor Crucii Roşii, pot dona, atât bani, cât şi alimente, medicamente, ce vor fi trimise celor care sunt în suferinţă.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.