JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

VIDEO. Jandarmii montani de la Peştera, salvamontiştii dâmboviţeni şi drumarii au făcut front comun de deszăpezire pe DJ 714

După ninsoarea de acum câteva săptămâni , pe DJ 714 Sanatoriul Moroeni-Padina –Peştera, încă mai există porţiune unde carosabilul este acoperit de un strat de zăpadă bătătorită care ridică mari probleme turiştilor care au ales să petreacă noaptea dintre ani în zona montană Padina-Peştera drum inzapezitşi care au pornit pe acest traseu cu autoturismele neechipate corespunzător. Cele mai mari probleme sunt în zona “Plaiul Mircii” unde zeci de maşini au derapat sau au ieşit în décor .Salvarea turiştilor aflaţi în dificultate a venit din partea jandarmilor montani de la Peştera şi a salvamontişilor care sunt în permanenţă pe traseu.Pentru a evita crearea altor probleme, jandarmii montani de la Peştera, salvamontiştii dâmboviţeni şi drumarii au făcut front comun şi au trecut la împrăştiat nisip pe carosabil.Reprezentanţii firmei de deszăpezire care se ocupă de DJ 714 Sanatoriul Moroeni-Padina –Peştera ne-au dat asigurări că nu vor mai fi probleme iar turiştii trebuie să-şi echipeze corespunzător autoturismele.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.