JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

VIDEO. Autorităţile locale din oraşul Titu pentru a face o bucurie de neuitat juniorilor de la Clubul Urban Titu au decis ca viitorii fotbalişti să fie cadorisiţi de Moş Nicolae de către Helmuth Duckadam

Autorităţile locale din oraşul Titu pentru a face o bucurie de neuitat juniorilor de la Clubul Urban Titu au decis ca viitorii fotbalişti  să fie cadorisiţi de Moş Nicolae de către Helmuth Duckadam, o legendă a fotbalului românesc. Helmuth DuckadamPrimarul Traian Nicolae şi viceprimarul oraşului Titu, Vlad Oprea, s-au ocupat personal pentru ca eroul de la Sevilla să ajungă în oraşul Titu, astăzi, de Moş Nicolae. Actualul preşedinte de imagine al formaţiei roş-albastre,Steaua a împărţit vineri,cadouri şi autografe tuturor copiilor de la centru de juniori al echipei Urban Titu. Puştii nu au ezitat să-l întrebe pe Duckadam dacă Steaua va câştiga campionatul  iar răspunsul a fostul unul ferm „cu siguranţă,suntem numărul 1”.Alături de Duckadam au fost la Titu şi autorităţile judeţene,preşedintele CJ, Adrian Ţuţuianu şi alţii. Urban Titu, o echipă din Liga a III a, are o bulină albă  la capitolul imagine după ce a adus  un „Moş Nicolae” special, fosta glorie a Stelei, Helmuth Duckadam pentru copii de la centrul de juniori.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.