JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

VIDEO. Toată ziua de miercuri , începând cu primele ore ale dimineţii, precum şi în cursul zilei , poliţiştii din Serviciul Rutier Dâmboviţaşi specialiştii RAR Dâmboviţa au desfăşurat o acţiune de control printre taximetrişti

Nu vorbim de un control de rutină, ci de unul amănunţit, atât privind documentele şi starea tehnică a maşinii pe care o conduc zi de zi, cât şi a conduitei la volan. Astfel, toate maşinile cu turelă şi însemnele specifice, care le ieşeau oamenilor legii în cale, erau trase pe dreapta. Unii taximetrişti plecau în treaba lor după câteva minute, alţii însă… taximetristiŞoferii, însă, nu s-au arătat încântaţi de acţiunea Rutierei, ba chiar au fost contrariaţi şi supăraţi pe oamenii legii pentru că au „îndrăznit“ să-i deranjeze. Nu poartă centură de siguranţă, opresc unde îi taie capul şi încurcă traficul, iar multe dintre documente le lipsesc. Este vorba de şoferii de taxi din municipiul Târgovişte , care au făcut obiectul unor ample verificări demarate de poliţiştii rutieri şi RAR Dâmboviţa .Au fost aplicate 47 de sancţiuni şi cinci certificate de înmatriculare  reţinute :„Acţiunea, care se desfăşoară la nivelul municipiului Târgovişte , urmăreşte controlarea autovehiculelor destinate transportului de persoane în regim de taxi. Poliţiştii rutieri verifică documentele în baza cărora se realizează transportul de persoane, cum ar fi permisul de conducere, certificatul de înmatriculare, atestatul profesional, asigurarea obligatorie de răspundere civilă auto şi, nu în ultimul rând, valabilitatea inspecţiei tehnice periodice şi starea tehnică a maşinii ”, a declarat inspector principal Bogdan Oproiu , din cadrul Serviciului Rutier. Sancţiuni  au fost aplicate pentru nepurtarea centurii de siguranţă, folosirea telefonului mobil, opriri neregulamentare, probleme legate de defecţiuni tehnice şi anvelope uzate. Certificatul de înmatriculare se reţine pentru defecţiuni tehnice, la sistemul de direcţie sau frânare, defecţiuni ale sistemului de iluminare sau semnalizare, pentru folii neomologate aplicate pe geamurile laterale.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.