JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

VIDEO. ”Operatorului care asigură transportul public la nivelul municipiului Târgovişte nu a dat dovadă de transparenţă”

 În ultima şedinţă a  Consiliului Local Târgovişte  , consilierii locali PDL, PNL şi PP-DD au făcut front comun şi au aprobat un proiect de hotărâre privind creşterea preţurilor pentru biletele şi abonamentele de călătorie pentru transportul public de călători în municipiul Târgovişte.pp-dd bonuri pentru transport Creşterea tarifelor este între 20% (la abonamentul lunar nelimitat) şi 40% (la abonamentul cu două călătorii pe zi). Cristian Stan, liderul consilierilor PSD din Consiliul Local Târgovişte  , susţine cu tărie că este inoportună decizia “majorităţii” PDL-PNL- PP-DD privind mărirea preţurilor pentru bilete şi abonamente chiar în pragul iernii Totodată, Cristian Stan  susţine că societatea de transport public din Târgovişte a dat dovadă de lipsă de transparenţă .Se pare că operatorul de servicii nu dă deloc dovadă de transparenţă şi ignoră solicitările venite din partea aleşilor locali.Deşi au cerut să li se prezinte Accident microbuz AITT Targovisteanumite documente încă din luna februarie a acestui an, AITT îi ignoră pe consilieri şi nu a răspuns solicitărilor nici până în ziua de astăzi:“Principalele obiecţii pe care noi le-am menţionat au vizat împrejurarea că pe de-o parte oportunitatea majorării tarifelor nu este justificată la acest moment, în prag de iarnă, iar pe de altă parte, reprezentanţii operatorului care asigură acest serviciu la nivelul municipiului Târgovişte nu au dat niciodată dovadă de transparenţă cu privire la costurile pe care le au pentru operarea acestui serviciu. Menţionez că încă din luna februarie 2013 am solicitat, în mod expres, reprezentanţilor AITT cristian stansă pună la dispoziţia consilierilor locali contractul încheiat cu Consiliul Local şi o sinteză a obligaţiilor reciproce pe care părţile le au, cu gradul de realizare a acestora şi, totodată, am solicitat să ne fie prezentate veniturile şi cheltuielile SC AITT. Această solicitare a noastră este cuprinsă în procesul verbal încheiat în urma şedinţei ordinare a Consiliului Local Municipal din data de 28 februarie 2013. Menţionez că niciodată reprezentanţii AITT nu ne-au pus la dispoziţie aceste documente”, a declarat Cristian Stan, consilier  PSD în Consiliul Local Municipal Târgovişte.Consilierii locali ai PSD speră ca într-o bună zi societatea de transport să răspundă solictărilor înaintate de la începutul anului.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.