JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

O poştăriţă din comuna dâmboviţeană Buciumeni, satul Valea Leurzii, a fost atacată şi jefuită

Agresorul, care a furat 25.000 de lei de la factorul poştal, este căutat la această oră de poliţişti.postarita jefuita Din primele cercetări efectuate a reieşit faptul că femeia, în vârstă de 53 de ani, ,aflată în timpul serviciului se deplasa pe jos, pe un drum ce face legătura între Buciumeni şi Valea Leurzii pentru a împărţi corespondenţă şi bani, iar într-o zonă nelocuită,la un moment dat a fost atacată de cineva , care a lovit-o în zona capului şi i-a furat banii. Agresorul a dispărut de la locul faptei, iar femeia a rămas inconştientă, la pământ.Prin zonă a trecut un taximetrist şi a sunat la 112, cerând ajutorul poliţiei. Poştăriţa a fost lovită la cap şi a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte , unde a rămas sub supravegherea medicilor .Poştăriţa a fost sfătuita la un instructaj acum o luna să ceară sprijinul oamenilor legii în zilele în care distribuie bani,dar astăzi, nu a procedat aşa.
Infracţiunea a avut loc pe drumul care face legătura între satele Buciumeni şi Valea Leuzii,iar atacatorul i-a furat toată suma de bani pe care femeia o avea asupra ei.Rudele şi vecinii spun că femeia nu venea pentru prima dată pe jos, pe acel drum .Ba mai mult ,oamenii din Valea Leurzii spun că cel mai probabil poştăriţa a fost urmărită.Reprezentanţii Poştei Române ne-au confirmat faptul că poştăriţa avea asupra ei banii pentru pensii şi alte drepturi băneşti pe care localnicii din Valea Leurzii urma să-i primească.P oliţiştii fac cercetări pentru identificarea agresorului şi recuperarea prejudiciului.Au fost instituite filtre pe raza întregului judeţ,toate maşinile fiind verificate . Oamenii legii deja au constituit un cerc de suspecţi care urmează să fie audiaţi .

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.