JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Codrut Oprea, politistul care se afla in stare vegetativa de mai bine de trei ani, dupa ce a fost lovit cu sticla in cap de un interlop, da primele semne ca-si revine

“Cred ca isi revine! Ma apuca de mana, ca un bebelus, si parca ma astept sa se ridice din pat din clipa in clipa. Ma aude, stiu sigur, pentru ca atunci cand ma rog pentru el suspina, ofteaza si se uita in ochii mei. Ma rog pentru agresor sa-i dea Dumnezeu minte, desi am auzit ca face probleme si in inchisoare”, a declarat Adrian Oprea, tatal politistului.Codrut Oprea

Barbatul spune ca au in continuare probleme cu banii, motiv pentru care analizele pe care Codrut ar trebui sa le faca din trei in trei luni au fost amanate.

“De-abia ne descurcam cu plata medicamentelor si a utilitatilor, pentru ca pensia lui Codrut este de doar 1200 de lei. Mi-e frica ca ramanem si fara gaze pe timpul iernii. Singurul care lucreaza sunt eu, pentru ca mama lui sta acasa, trebuie sa se ingrijeasca de el ca de un bebelus”
, a mai povestit tatal politistului.

Codrut Oprea mai are un frate care este politist tot in Dambovita, si care a fost avansat recent la graduld e ofiter.

“Angelo este fericit, doar ca isi doreste sa plece sa lucreze ca politist in strainatate, pentru a-si ajuta fratele, insa pana acum a fost respins la concursuri si nu inteleg de ce”
, mai spune Adrian Oprea.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.