JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

VIDEO. În timpul citirii raportul de activitate al Biroului Vamal Dâmboviţa şi al Jandarmeriei , Cezar Dincă, directorul executiv adjunct al AJOFM Dâmboviţa a aţipit

În Sala Mare a Palatului Administrativ, a avut loc şedinţa lunară a Colegiului Prefectural. Printre cele trei puncte luate în discuţie pe ordinea de zi a întrunirii de s-a numărat prezentarea rapoartelor de activitate a Finanţelor Dâmboviţa, a Biroului Vamal Dâmboviţa şi a Jandarmeriei Dâmboviţa. cezar dincaColegiul Prefectural, care se desfăşoară la Instituţia Prefectului Dâmboviţa , lună de lună, are de obicei acelaşi model de derulare – şefii deconcentratelor citesc rapoarte sforăitoare, colegii lor de la alte instituţii ascultă, şi după câteva minute adorm .Am avut parte şi de un moment amuzant la şedinţa Colegiului Prefectural : unul dintre directori a cam adormit. Este vorba de Cezar Dincă,directorul executiv adjunct al AJOFM Dâmboviţa . În timpul citirii raportul de activitate al Biroului Vamal Dâmboviţa şi al Jandarmeriei , Cezar Dincă,directorul executiv adjunct al AJOFM Dâmboviţa a aţipit . Acest lucru a fost observat de presă . Din când în când Cezar Dincă,directorul executiv adjunct al AJOFM Dâmboviţa „revenea la viaţă”, însă nu ştia prea bine ce se întîmplă în sală . Poate că nu o să se mai întâmple aşa ceva, după momentul amuzant şi totodată penibil.Şi spunem acest lucru pentru că la finalul şedinţei Cezar Dincă,directorul executiv adjunct al AJOFM Dâmboviţa a fost chemat de prefectul Victor Sanda în birou.Cel mai probabil şi reprezentantul Guvernului în teritoriu l-a observat pe şeful adormit dar a ales să-i facă observaţie în particular.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.